reklama
marlena nad
:)
Ja bym chciala kupic namiot lub domek do pokoiku Marysi
maajka
Czerwcowa mama 2008
Maja miala namiot i baaardzo go lubila-tylko,ze rozwalila go i trzeba bylo go wyrzucic.
My planujemy pluszowego konia na biegunach,ale jeszcze nie wiemy w 100%.A od rodzinki chcielismy,zeby dostala lale-bobasa i wozek spacerowy dla lali.Ale moze jeszcze zasiegne od Was inspiracji:-)
My planujemy pluszowego konia na biegunach,ale jeszcze nie wiemy w 100%.A od rodzinki chcielismy,zeby dostala lale-bobasa i wozek spacerowy dla lali.Ale moze jeszcze zasiegne od Was inspiracji:-)
no własnie u nas jest już słoń na biegnach i ma wózeczek ze szmacianą lalką i nie mam koncepcji, co jej nie kupię, to zniszczy, walnie parę razy o podłogę i zabawka traci swą "fajność" bo nie gra i nie śpiewa. Nie mam w ogóle koncepcji...
Bo Ani to taką zabaweczkę, co szeleści, dzwoni grzechota i takie tam ;-)
Bo Ani to taką zabaweczkę, co szeleści, dzwoni grzechota i takie tam ;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
My też nie mamy pomyslu, mała nie lubi świecących i grających zabawek, więc ciężko coś fajnego odpowiedniego do wieku kupić... tak więc rzucajecie swoje pomysły, może skorzystamy ;-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja myślałam też o czyms na biegunach, albo jakies autko na pedała... hmmm... jeszcze troszke czasu zostało więc sie pomyśli ;-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Patyczek dla 6 latki to może polly pocket, zależy czy się bawi bobasami ,bo jest mnóstwo pierdółek i akcesoriów albo piastolinę - no właśnie ja się zastanawiałam nad tą piaskoliną ale boję się ze mała będzie chciała ją jeść - ja kocham robić prezenty i rosnę jak widzęzadowolenie u dziecka ...
Myślę na razie , myślę .....dam znać jak coś fajnego znajdę..
może jakiś wypasiony nocnik ?ja to myślę nad stolikiem i krzesełkiem bo mała zaczyna rysować długopisami i ołówkami i tak z nimi lata po całej chałupie a jakby usiadła porządnie , to może i bybyło ok. Kiedyś widziałam też fajne foteliki dla dzieci
FOTELIK fotel foteliki sofa kanapa NA PREZENT (811445861) - Aukcje internetowe Allegro
im dłużej zaczynam myśleć ....
http://www.allegro.pl/item808472046_nowosc_duza_kuchnia_2_blaty_25_akcesor.html
Myślę na razie , myślę .....dam znać jak coś fajnego znajdę..
może jakiś wypasiony nocnik ?ja to myślę nad stolikiem i krzesełkiem bo mała zaczyna rysować długopisami i ołówkami i tak z nimi lata po całej chałupie a jakby usiadła porządnie , to może i bybyło ok. Kiedyś widziałam też fajne foteliki dla dzieci
FOTELIK fotel foteliki sofa kanapa NA PREZENT (811445861) - Aukcje internetowe Allegro
im dłużej zaczynam myśleć ....
http://www.allegro.pl/item808472046_nowosc_duza_kuchnia_2_blaty_25_akcesor.html
Ostatnia edycja:
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Kasia - kuchnia rewelacja :-)
My to chcielibysmy chyba konika na biegunach, moze ciastoline i farby do malowania rekami w zestawie lub laptopa zabawkowego Ola ma juz swoja myszke i klawiature ;-) i straaaasznie rwie sie do mojego kompa np takiego SUPER LAPTOP DWUJĘZYCZNY 30 PROGRAMÓW #24636# (803271413) - Aukcje internetowe Allegro
Myslicie ze to przegiecie juz w tym wieku? Bo mam strasznie mieszane uczucia...
a tu jest taki od 12 miesiecy...
http://www.allegro.pl/item814371544_moj_pierwszy_laptop_komputer_od_12_m_cy.html#gallery
My to chcielibysmy chyba konika na biegunach, moze ciastoline i farby do malowania rekami w zestawie lub laptopa zabawkowego Ola ma juz swoja myszke i klawiature ;-) i straaaasznie rwie sie do mojego kompa np takiego SUPER LAPTOP DWUJĘZYCZNY 30 PROGRAMÓW #24636# (803271413) - Aukcje internetowe Allegro
Myslicie ze to przegiecie juz w tym wieku? Bo mam strasznie mieszane uczucia...
a tu jest taki od 12 miesiecy...
http://www.allegro.pl/item814371544_moj_pierwszy_laptop_komputer_od_12_m_cy.html#gallery
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiu ta kuchnia kapitalna jest, tylko gdzie na nią miejsce znaleźć
to nawet fajne, ale czy nadaje sie dla naszych maluchów? PUZZLE DLA MALUCHA 6 WZOR. ZAWODY, POJAZDY,NARODY (814884738) - Aukcje internetowe Allegro
Dobrusia uwielbia pomagać przy sprzątaniu, więc może takie coś?
DUZY wieloczesciowy ZESTAW SPRZATACZKI ODKURZACZ (814897425) - Aukcje internetowe Allegro
to nawet fajne, ale czy nadaje sie dla naszych maluchów? PUZZLE DLA MALUCHA 6 WZOR. ZAWODY, POJAZDY,NARODY (814884738) - Aukcje internetowe Allegro
Dobrusia uwielbia pomagać przy sprzątaniu, więc może takie coś?
DUZY wieloczesciowy ZESTAW SPRZATACZKI ODKURZACZ (814897425) - Aukcje internetowe Allegro