reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Basiu fajne butki, Natalka bez problemu w nich chodzi? Bo ja się zastanawiam jak Dobrusia będzie smigac w kozaczkach...i w ogóle czy uda nam sie jakieś na jej stópke dostać, bo ma pulchną i dośc grube podbicie :dry:
a ja próbuje wylicytować jeszcze jeden ciepły komplecik :-p

reklama
Agus to mnie uspokoiłaś, byle by sobie mała sama takie butki wybrała, to powinna sie do nich przekonać ;-) za 3 min. koniec aukcji, ciekawe czy mi sie uda :-p

i się udało, tylko zamiast za 17 to kupiłam za 23, bo ktoś się próbował mi wbić :dry:
a oto zakup, więcej ciepłych kompletów nam nie trzeba ;-)

Ostatnia edycja:
Natalka bez problemu w nich chodzi?
MArta moja Natalka ma takie jedne półbuty skórzane - wysokie i bardzo dobrze sobie w nich radzi. A te śniegowce to jak mierzylismy je w sklepie to mała w nich 10 minut biegała i oglądała się w każdym lustrze.:tak:;-)

Marlenko jak chcesz to moge kupić Marysi takie same. Ale jak wróce do wwy. Napisz tylko rozmiar i załatwione :tak:

Wow dziewczyny ale cudne ubranka.

Mata super ubranka upolowałaś na ciuszkach. U nas jest drogo, ok 45zł za kg i prawie same szmatki.

Basiu jak tanio kupiłaś Natalce kurteczkę. Super ubranka.

Moje zdobycze:
1. Dresy 15zł
atyarya.jpg

2. Komplecik 39zł - sama kamizelke na allegro za ponad 50 zł ktoś kupił:eek:, a mi się udało 3 rzeczy w tym spodnie, na podszewce w stanie idealnym
785708590

3. Pajace - za nowe za 3 sztuki trzeba zapłacić ok 100zł, za te dałam ok 60zł i są w stanie bardzodobrym/ idealnym
1_f.jpg

1_f.jpg

4. Takie bluzeczki z next za 23 zł w stanie idealnym
zmianarozmiaruaukcjejes.jpg

5. Dresy - 2 bluzeczki i 2 spodnie w stanie bardzodobrym + za ok 50zł
761487270

reklama
Do góry