reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Basiu fajne butki, Natalka bez problemu w nich chodzi? Bo ja się zastanawiam jak Dobrusia będzie smigac w kozaczkach...i w ogóle czy uda nam sie jakieś na jej stópke dostać, bo ma pulchną i dośc grube podbicie :dry:
a ja próbuje wylicytować jeszcze jeden ciepły komplecik :-p

reklama
Agus to mnie uspokoiłaś, byle by sobie mała sama takie butki wybrała, to powinna sie do nich przekonać ;-) za 3 min. koniec aukcji, ciekawe czy mi sie uda :-p

i się udało, tylko zamiast za 17 to kupiłam za 23, bo ktoś się próbował mi wbić :dry:
a oto zakup, więcej ciepłych kompletów nam nie trzeba ;-)

Ostatnia edycja:
Natalka bez problemu w nich chodzi?
MArta moja Natalka ma takie jedne półbuty skórzane - wysokie i bardzo dobrze sobie w nich radzi. A te śniegowce to jak mierzylismy je w sklepie to mała w nich 10 minut biegała i oglądała się w każdym lustrze.:tak:;-)

Marlenko jak chcesz to moge kupić Marysi takie same. Ale jak wróce do wwy. Napisz tylko rozmiar i załatwione :tak:

Wow dziewczyny ale cudne ubranka.

Mata super ubranka upolowałaś na ciuszkach. U nas jest drogo, ok 45zł za kg i prawie same szmatki.

Basiu jak tanio kupiłaś Natalce kurteczkę. Super ubranka.

Moje zdobycze:
1. Dresy 15zł
atyarya.jpg

2. Komplecik 39zł - sama kamizelke na allegro za ponad 50 zł ktoś kupił:eek:, a mi się udało 3 rzeczy w tym spodnie, na podszewce w stanie idealnym
785708590

3. Pajace - za nowe za 3 sztuki trzeba zapłacić ok 100zł, za te dałam ok 60zł i są w stanie bardzodobrym/ idealnym
1_f.jpg

1_f.jpg

4. Takie bluzeczki z next za 23 zł w stanie idealnym
zmianarozmiaruaukcjejes.jpg

5. Dresy - 2 bluzeczki i 2 spodnie w stanie bardzodobrym + za ok 50zł
761487270

reklama
Do góry