reklama
Agusia, fajna spacerówka. My też juz śmigamy od jakiegoś czasu w lekkiej spacerówce. Kółka małe, ale leciutka. I jest miejsce w bagazniku (bo tam trzymamy wózek).
Mata, Staś tez często na paluszkach. Potem to mija.:-)
Mata, Staś tez często na paluszkach. Potem to mija.:-)
Julia!
Czerwcowa mama'08
Ale fajne bucie
Spacerówka też super,ciekawe jak się prowadzi?
Filipo jeszcze sam nie drepta,ciągle za rączki muszę go trzymać,kręgosłup boli jak cholera i w końcu zamówiłam szelki do prowadzenia, już nie muszę się schylać, jak zacznie chodzić sam to sprzedam dalej
SZELKI do nauki chodzenia + GRATIS !!!!!!! (610891062) - Aukcje internetowe Allegro
Spacerówka też super,ciekawe jak się prowadzi?
Filipo jeszcze sam nie drepta,ciągle za rączki muszę go trzymać,kręgosłup boli jak cholera i w końcu zamówiłam szelki do prowadzenia, już nie muszę się schylać, jak zacznie chodzić sam to sprzedam dalej
SZELKI do nauki chodzenia + GRATIS !!!!!!! (610891062) - Aukcje internetowe Allegro
agusia04
Czerwcowa mama'08
Wcvzoraj przyszeedł wózeczek. Zaliczyliśmy spacerek po czym kółko się zepsuło Jestem wściekła. Wywaliłam pieniądze w błoto. Teraz patrzeć jak odleci drugie. Zaraz będę dzwoniłam do sprzedawcy albo do serwisu.
Agusia współczuję ale tego niestety nie da się przewidzieć myślę, że nawet w najlepszych wózkach może coś się popsuć. Powinni Ci wymienić przecież jest gwarancja życzę żeby wszystko dobrze i pomyślnie przebiegło :-)
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Faktycznie Agusia powinni Ci wymienic bez problemu tą usterkę- w końcu masz gwarancje!!! Trzymam kciuki!