reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Agusia, fajna spacerówka. My też juz śmigamy od jakiegoś czasu w lekkiej spacerówce. Kółka małe, ale leciutka. I jest miejsce w bagazniku (bo tam trzymamy wózek).

Mata, Staś tez często na paluszkach. Potem to mija.:-)

Agusia fajna spacerowka:-)
Mata sliczne butki:tak:
tez myslimy o butkach dla Bruna moze lepiej bedzie mu sie stalo bo jak narazie to tez na paluszkach albo "bociek" na jednej nodze jak mama trzyma;-)

Mata buciki są śliczne :-)
Agusia bardzo fajny wózio ;-) z pewnością będzie długo służył :tak: ja już widzę różnicę w prowadzeniu (to nie to samo co ten ciężki)

czy ktoras mama uzywala moze nosidla turystycznego? mamy zamiar kupic i prosze o rady na co zwrocic uwage przy zakupie:-)

Wcvzoraj przyszeedł wózeczek. Zaliczyliśmy spacerek po czym kółko się zepsuło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jestem wściekła. Wywaliłam pieniądze w błoto. Teraz patrzeć jak odleci drugie. Zaraz będę dzwoniłam do sprzedawcy albo do serwisu.

Agusia współczuję ale tego niestety nie da się przewidzieć myślę, że nawet w najlepszych wózkach może coś się popsuć. Powinni Ci wymienić przecież jest gwarancja :tak: życzę żeby wszystko dobrze i pomyślnie przebiegło :-)

reklama
Do góry