reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Aniknulka super buciki. Jasiek oby dobrze się nosiły;-)

A ja powiem Wam że pozbyliśmy sie naszej spacerówki tej co ostatnio pokazywałam. Sprzedaliśmy naszego x-landerka. Cały zestaw za niezłą kaskę i zdecydowaliśmy się kupić x-lanader XV. Długo się nad nim zastanawiałam bo ma kubełkowe siedzenie i nie bylam przekonana.
Wózek dziecięcy XV - X-lander

Agusia bardzo fajny wózio :-) najlepiej wsadzic malucha i zobaczyc jak się czuje w wózku :-)
mój Jasiek sam wybrał sobie spacerówkę, wsiadł do Mclarena i zaczął sie wiercić i płakać, a jak wsadzilam go do Zooperka leżał cichutko i obserwował otoczenie :rofl2: oczywiście ja tez musiałam sprawdzić to i owo ;-)
Zastanawiałam też nad sprzedażą swojego Bolderka ale jeszcze poczekam bo kryzys a jeszcze planujemy rodzeństwo dla Jasia więc może kasa się przyda (w planach miałam kupno Emmy) a dorobiłam do niego to czego brakowało więc teraz jest ok.
Na razie (odpukać w niemalowane) mój Zooper jeździ :cool2: wręcz płynie i leciutki jak piórko :blink:

reklama
Do góry