reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Monia zgadzam się z Tobą w 100% :tak: ja właśnie kupiłam większe ponieważ będą dobre na jesieni i jeszcze sobie pochodzi a trafiłam na przecenę - dałam 60 zł (ostatnia para) więc jak na Bartki to okazja ;-)
na razie Jasio nie chodzi tylko staje przy meblach więc nie zakładam mu w domku butów a na spacerze ma ciepło w nóżki :tak: no i nie wygląda tak dziwnie czyli w śmiesznych skarpetach :rofl2:
za tydzień lub 2 pojadę i może znów trafię tym razem sandałki ;-)

reklama
Wiecie... czytając inne wątki(polecam-odradzam) znalazłam wypowiedź jednej z mam, która miała zajęcia z P. Zawitkowskim i jego opinię na temat butów... Zacytuję...
"Miałam zajęcia w szkole rodzenia z P. Zawitkowskim ( pewnie wiecie o kogo chodzi często bywa w TVN ) Bardzo cenie jego rady i często się do nich stosuje. On polecał nam właśnie butki z elephanten jako mięciutkie, leciutkie i dobre, w necie znowu wyczytałam że też jest za butami firm sportowych bo te same zalety posiadaja , stanowczo odradza wszelkie "ortopedyczne" sztywne wysokie buciory. No i w miare możliwości latem i w domu bez butów:tak:;-)"
No i głupia jestem... kupować wysokie, czy nie? :confused:

Joasiek ja też już jestem głupia, bo ostatnio słyszałam, że butki powinny mieć sztywna podeszwę, nie miękką :baffled: czy nawet w kwestii bucików nie może byc tylko jednej WŁAŚCIWEJ opinii:sorry:

No to Magdalenka podsumowała i napisała to samo, co ja chciałam napisać.
Co do wyboru butków to mam zaufanie do pań pracujących z sklepach z butami Bartek. Zawsze im zostawiam ocenę jaki rozmiar wybrać ostatecznie i czy Wojciaszkowe buty sa dobre, czy już za małe.

Aniknulko, rzeczywiście świetna cena za butki Bartka.

Ostatnia edycja:
u nas to Krzymek decyduje czy but mu pasuje rozmiarowo czy nie - nie chce go zdjac ;-) :-D (serio)- ostatnio kupujemy mu w sklepie Bata - butki sa lekkie, wygodne, podeszwa zgina sie w 1/3...no i tansze niz w Bartku :tak:

reklama
Do góry