reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
A mi sie te szelki dziwnie kojarzą, no z psem hiiiii

W temacie butów. Kupiłam takie Bartki:

z nowych nabytków to mamy jeszcze stoliczek edukacyjny Chicco

Agusia no to musiałaś się wkurzyć ..ale....ja nie lubię takich sytuacji. No wiadomo jest zawsze ten margines , że kilka procent rzeczy jest zrobiona źle tylko czemu akurat padło na Ciebie.taki los....

Magdziarko, ja kupiłam identyczne Bartki, ale w rozmiarze 26 dla Wojtka.
Wilmek, my mamy nosidło turystyczne. Używalismy sporo przy Wojtku, z resztą Stas juz tez w nim wędrował. Nasze jest bardzo dobre, ale trudno mi powiedzieć co jest szczególnie ważne, bo nie mam porównania z innymi (dostalismy je w prezencie).
To co w naszym jest praktyczne: nosidło może stać samodzielnie (także z dzieciem z środku), ma daszek, ma sporo kieszonek na różne drobiazgi.

Stolik bardzo fajny :tak:
Busiki tez mi się taki podobają- muszę kupic coś Bartkowi bo ma niby sandałki- dostał w prezencie, ale to raczej jak kapciochy ;-)

Magdziarko rzeczywiście Olka moga duża ;-) mój Ł to ma zawsze problemy z butami- rozmiar 48-49 :szok::eek:;-)

Fajny stolik. My mamy podobny z FP:tak::tak: Ulubiona zabawka Kuby nie licząc autek;-):-D
Zadzwoniłam wczoraj do serwisu w sprawei tego nieszczęsnego kółka. I kazali mi przysłać kółko do naprawy bo nowych nie mają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i muszą ekspertyzę zrobić czy to nie moja wina. Jakieś żarty to są chyba. Damian coś tam pokombinował i zrobil

Agusia-dobrze,ze kolko juz naprawione.
Magdziarko-fajne buciki,a stoliczek edukacyjny super-chyba tez musze sie za czyms takim rozejrzec.

reklama
Moja Ola dostała od dziadków na gwiazdkę taki INTERAKTYWNY , EDUKACYJNY, MUZYCZNY STOLIK-ZOBACZ! (622365436) - Aukcje internetowe Allegro nie zauważyli że po angielsku.. mała będzie się języków uczyła! Ale furorę robi ten domek DOMEK EDUKACYJNY INTERAKTYWNY !!!!!! (613106003) - Aukcje internetowe Allegro jak jedziemy gdzieś na dłużej to musimy go brać ze sobą obowiązkowo oraz krokodyl http://www.allegro.pl/item615143833_fisher_price_krokodyl_z_klockami_ideal.html#gallery sama uparci buduje wieżę!

Ostatnia edycja:
Do góry