reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
A mi sie te szelki dziwnie kojarzą, no z psem hiiiii

W temacie butów. Kupiłam takie Bartki:

z nowych nabytków to mamy jeszcze stoliczek edukacyjny Chicco

Agusia no to musiałaś się wkurzyć ..ale....ja nie lubię takich sytuacji. No wiadomo jest zawsze ten margines , że kilka procent rzeczy jest zrobiona źle tylko czemu akurat padło na Ciebie.taki los....

Magdziarko, ja kupiłam identyczne Bartki, ale w rozmiarze 26 dla Wojtka.
Wilmek, my mamy nosidło turystyczne. Używalismy sporo przy Wojtku, z resztą Stas juz tez w nim wędrował. Nasze jest bardzo dobre, ale trudno mi powiedzieć co jest szczególnie ważne, bo nie mam porównania z innymi (dostalismy je w prezencie).
To co w naszym jest praktyczne: nosidło może stać samodzielnie (także z dzieciem z środku), ma daszek, ma sporo kieszonek na różne drobiazgi.

Stolik bardzo fajny :tak:
Busiki tez mi się taki podobają- muszę kupic coś Bartkowi bo ma niby sandałki- dostał w prezencie, ale to raczej jak kapciochy ;-)

Magdziarko rzeczywiście Olka moga duża ;-) mój Ł to ma zawsze problemy z butami- rozmiar 48-49 :szok::eek:;-)

Fajny stolik. My mamy podobny z FP:tak::tak: Ulubiona zabawka Kuby nie licząc autek;-):-D
Zadzwoniłam wczoraj do serwisu w sprawei tego nieszczęsnego kółka. I kazali mi przysłać kółko do naprawy bo nowych nie mają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i muszą ekspertyzę zrobić czy to nie moja wina. Jakieś żarty to są chyba. Damian coś tam pokombinował i zrobil

Agusia-dobrze,ze kolko juz naprawione.
Magdziarko-fajne buciki,a stoliczek edukacyjny super-chyba tez musze sie za czyms takim rozejrzec.

reklama
Moja Ola dostała od dziadków na gwiazdkę taki INTERAKTYWNY , EDUKACYJNY, MUZYCZNY STOLIK-ZOBACZ! (622365436) - Aukcje internetowe Allegro nie zauważyli że po angielsku.. mała będzie się języków uczyła! Ale furorę robi ten domek DOMEK EDUKACYJNY INTERAKTYWNY !!!!!! (613106003) - Aukcje internetowe Allegro jak jedziemy gdzieś na dłużej to musimy go brać ze sobą obowiązkowo oraz krokodyl http://www.allegro.pl/item615143833_fisher_price_krokodyl_z_klockami_ideal.html#gallery sama uparci buduje wieżę!

Ostatnia edycja:
Do góry