reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
I my mamy w końcu butki :-)
okazało się, że 20 w sam raz i musieliśmy wziąć 21(az babeczka była w szoku, że taka duża stópka)
fajne, skórzane, leciutkie, wyprofilowane, usztywnione i co najważniejsze po 82-85 zł ;-)

sandałki Korneckiego

i półbuty obexa

Ja to się z tych bucików cieszę jak dziecko :zawstydzona/y: mała w końcu będzie wyglądała jak ludź :rofl2: a nie w skarpetkach :sorry:

i jak mała ma butki na nogach to stoi bez trzymanki (w lekkim szoku ale stoi ;-)) a bez butków to zaraz albo na palce, albo na pupę i sie zastanawiam czy nie kupić jej jeszcze takich papci na nogi, żeby czasem w domu pośmigała (teraz tylko w skarpetkach chodzi), może wtedy byłoby jej lepiej chodzić :dry: bo mam wrażenie, że moja baletnica to tylko na palcach by stała:confused2:

Mata fajne buciki ,takie słodkie , hi hi , moja też stoi w butach a dziś nawet zrobiła 2 kroczki sama ale daleko jej jeszcze do prawdziwego chodzenia

Marta superowe buciki:tak: Kuba jak pierwszy raz założyłam mu nas nogi to nie chciał stać. Ale teraz już śmiga i nie przeszkadzają mu tak jak na początku:-):-)
A i pochwalę się przy okazji. Zakupiłam spacerówkę dla Kuby

wózek spacerówka CONECO SOLAR w 4 kolorach !!! (619433251) - Aukcje internetowe Allegro
kolor 04
Mam nadzieję, że będę zsdowolona. Chociaż wiem że to nie to samo co duże kółka. Ale za to mniej miejsca będzie zajmował i trochę lżejszy

reklama
Do góry