Julia lecę na tę jogę...ale jak wrócę to pogadamy...bo ty tez miałaś chrapkę na teutonię( tak? dobrze pamiętam?)Magdziarka ale masz fajnie z tym wózkiem
reklama
prodigious_
Zaciekawiona BB
Aniknulka ja chyba odważe sie juz kupowac wszystko po kolei tylko nie wiem co w wyprawce dla bobaska powinno byc az wstyd wiem ze musze kupic body, pampersy,pieluszki tetrowe, puderek, kremy i oliwke, no i skarpetuchy tez i czapeczke, a co dalej nie mam pojęcia mama mowi ze pomoze mi w zakupach ale ona pewnie nawybiera dupereli ktore nie beda mi sie podobały na allegro wypatrzyłam bardzo duzo fajnych rzeczy ale nie wiem czy bardziej nie oplaca sie kupowac poprostu w sklepie bo jest pewnosc co do jakosci itd. wózek,łożeczko i wanienke zamowie z allegro ale ciuszki i kosmetyki wole kupic jednak w sklepie
prodigious_
Zaciekawiona BB
Ok ok magdziarko ;-) dziekij za podpowiedź :-)
Ja kupowałam na inecie. Jestem zadowolona z jakości bawełny i ceny nie były wygórowane, zobaczymy po praniu. Sklepy to:
Ubranka dzieci
Ubranka dzieci
Zastanawiam się nad kupnem niani elektronicznej dla maluszka. Dla Wojtka nie mieliśmy, ale w sumie stwierdziłam, że chyba przydałaby się na Mazury. Jak Wojtek już spał w domu, a my chcieliśmy być na dworze, np. przy ognisku, to jednak zawsze był lekki nerwik, czy go usłyszę, jak się obudzi.
No i tak niania elektroniczna chodzi mi po głowie. Macie coś rozpoznane, jakieś doświadczenia? Coś polecacie, odradzacie?
No i tak niania elektroniczna chodzi mi po głowie. Macie coś rozpoznane, jakieś doświadczenia? Coś polecacie, odradzacie?
reklama
Julia jeśli chodzi o wózek to same zalety...gdybyś miała możliwość obejrzenia i gdybyś się zdecydowałą i gdyby kwota zamiast 3000 to jakieś 1700 ( spacerówa i gondola plus wszystkie akcesoria)Ci pasowała to bym Ci dała namiar na człowieka( jak juz sama zakończę transakcję, żeby mieć pewność). On sprzedaje takie cudo:Magdziarka ta teutonia jest super,tylko ta cena przerażająca ale czekam na pierwsze wrażenia z jazdy i ogólnie.Ja jej w sklepie nie widziałam więc nie wiem jak się prowadzi,opowiedz coś więcej
Teutonia - Producent w