reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Dobrze nie omieszkam podzielić się radością z Wami:-DSama juz nie mogę się doczekać chetnie bym pojechała do Włocławka i sama go przywiozła.hiiiii:-D

ja dzisiaj mam swoj baby shower da maluszka który organizuja mi kolezanki wiec napwno wróce z niezła wyprawką to juz jutro z samego rana wam sie pochwale :-D

Magdziarka cieszę się razem z Tobą:-D już niedługo i Twój maluszek będzie miał pierwsze "autko". Mój tata oszalał na punkcie wózka i mózi, że jego wnusio będzie miał lepszą brykę od niego:tak:

Ula powodzenia na imprezce tylko się nie przedźwigaj;-)

Ula to czekamy na zdjątka...uwiebiam dziecinne ubranka kupiłabym najchętniej całą masę ale rozum mi podpowiada..kupisz na bieżąco............:-D

Hej ;-) jaką ja mam ochote zacząć juz wielkie zakupy dla maluszka :tak: mamka moja mówki ze to zawczesnie i ze zaczniemy kupowac wszystko w maju ale mnie sie wydaje ze gdyby zaczac juz nic by sie nie stało :tak: wypatrzyłam super wózek i łożeczko, wanienke no i ciuszki :-p hehe ale nie wiem czemu wacham sie miedzy kolorem ubranek bo patrze na sliczne niebieske i różowe ale zatsanawiam sie co ja wkoncu nosze po serduchem i wtedy szukam ubranek w innych kolorkach zeby nie kupic rozowych dla chłopca hehe a niebieskich dla dziewczynki :-D jejciu niech te 2 miesiace miną szybciutko bo juz sie doczekac nie można :-)

A to nie wiesz jakiej płci będzie dzidziuś i nie chcesz wiedzieć ?
Musisz i tak zacząć kupować więc najlepiej wybrać neutralne np. żółty czy seledynowy....

miałam ostanie usg w lutym ale bombelek sie wypioł hehe i nie było widac co ma między nóżkami :-D ale teraz mam skierowanie na usg na 9 kwietna i chyba sie wkoncu dowiem. :tak: a z zakupy jest juz czas robic ?

Magdziarka ale masz fajnie z tym wózkiem:tak:
Ula super takie spotkanko,mam nadzieje,że się pochwalisz:tak:

Jeśli chodzi o te rozmiary ciuszków to ja sama już nie wiem czy dokupić coś na 56 czy nie,ja mam wyprawke do szpitala na 62. Moja córka miała 56 cm. i ten śpioch,który wzięłam do szpitala na 56 bardzo ją opinał i szybko przeszłam na 62.

reklama
Prodigious ja miałam zacząc w kwietniu ale nie wytrzymałam i już trochę zamówiłąm w necie. (Patrz wcześniej) Mam już prawie wszystko poza pieluchami tetrowymi, rożkiem i drobiazgami. Dziś kupiłam emulsję do kąpieli i mydełko oilatum,sudokrem, nosefridę i patyczki do uszu. A moja koleżanka powiedziała żebym przyniosła spirytus (ze sklepu) to mi rozrobi do pępuszka:tak:fajnie mieć znajome w aptece.:tak:

Do góry