reklama
Mata 3mam mocno kciuki za tą mgr, już kiedyś rozmawiałyśmy na ten temat:-):-):-) głowa do góry szybko pójdzie i będziesz miała to z głowy, zmobilizuj sie jeszcze przed maluchem;-)
dziewczyny super ciuchy, dostałam ostatnio od pacjentki male skarpeteczki są słodkie, mała rzecz, a jak cieszy:-):-):-)
dobry pomysł Milkaaa z dwoma wersjami
ale ja i tak nadal nie wiem co zabiorę bo po cc leży się jednak dłużej niż po pn
jak rodziłam pierwszą cókę w Poznaniu to nie mozna było mieć nic swojego,ani koszuli, ani ciuszków dla maluszka.....,czasami koszula z rozcięciem do pępka, a ty kobitko leż tak przy innych chłopach
dziewczyny super ciuchy, dostałam ostatnio od pacjentki male skarpeteczki są słodkie, mała rzecz, a jak cieszy:-):-):-)
dobry pomysł Milkaaa z dwoma wersjami
ale ja i tak nadal nie wiem co zabiorę bo po cc leży się jednak dłużej niż po pn
jak rodziłam pierwszą cókę w Poznaniu to nie mozna było mieć nic swojego,ani koszuli, ani ciuszków dla maluszka.....,czasami koszula z rozcięciem do pępka, a ty kobitko leż tak przy innych chłopach
milkaaa
Czerwcowa mama'08
i polazlam dzis do tego Pepco
choc juz mialam nie kupowac
kupilam 3 czapeczki wiazane po 1,99 za szt
i jeden bodziak
faktycznie wiekszosc tych ubranek jest z miekkiej bawelny, sliczne
mam nadzieje ze po praniu tez takie beda
dzieki za namiary
choc juz mialam nie kupowac
kupilam 3 czapeczki wiazane po 1,99 za szt
i jeden bodziak
faktycznie wiekszosc tych ubranek jest z miekkiej bawelny, sliczne
mam nadzieje ze po praniu tez takie beda
dzieki za namiary
magdalenkakol
Fan(ka)
ja dzisiaj kupilam malemu taka wyprawke do szpitala spioszki kaftanik koszulka czapeczka. Dotego dokupilam jeszcze 2 czapeczki smerfetki i skarpetunie. Chcialm sobie kupic koszule ale wszystko bylo z dlugim rekawem a ja chce krotki.
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja najpierw muszę wybrać szpital bo jeszcze nie wybrałam, dowiedzieć się co tak naprawdę mam tam zabrać a potem ewntualnie kompletować. Ja miałam koszulę na długi rękaw , rozpinaną z przodu na 3 guziki ale rodziłam w zimę , teraz może faktycznie lepsza będzia na ramiączka ? Mam co prawda jeszcze jedną na krótki ale tylko 1 .
Wiecie co dziewczynki dzisiaj pomyślałam, że trzeba sięuwijać niedługo ztym majdanem - bo czasu malutko nam zostało. Normalnie mi 2 miesiące
Niedawno się zbierałyśmy tu wszystki a juz nam tyle miesięcy zleciało. No i tak piszęc o tych ubrankach..i innych pierdółkach. Chciałam Was spytać czy macie już kosmetyki dla maluszka??Jakie pieluszki kupujecie i czy różnego rodzaju( marek) żeby potem wybrać te które będą pasowały, jaki krem, jakie chusteczki itp....
Ja jeszcze nic nie kupiłam z przyborów kosmetyczno - toaletowych. nawet nie mam wanienki :-(
Niedawno się zbierałyśmy tu wszystki a juz nam tyle miesięcy zleciało. No i tak piszęc o tych ubrankach..i innych pierdółkach. Chciałam Was spytać czy macie już kosmetyki dla maluszka??Jakie pieluszki kupujecie i czy różnego rodzaju( marek) żeby potem wybrać te które będą pasowały, jaki krem, jakie chusteczki itp....
Ja jeszcze nic nie kupiłam z przyborów kosmetyczno - toaletowych. nawet nie mam wanienki :-(
magdalenkakol
Fan(ka)
M<agdziara ja z kosmetykow mam mydelko bambino. krem bambino i sudocrem.noo jeszcze spirtytus. a tak wanienke mam miec od kolezanki a pielucjhy zdaze kupic chyba na poczatek pampersa te new born bo one chlana ta kupke. A chusteczki nie mam pojecia jakie.
reklama
Ja chusteczek używam Johnsona( czasem zabieram na rowery czy na piknik) więc są na stanie. Płyn do kąpieli mam tez Johnsonna bo Olek takiego uzywa a jest on przeznaczony dla niemowląt...więc nie kupuję drugiego. Jadę dzisiaj na zakupy, więc może coś kupię żeby potem było mniej wydatków