reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Mata 3mam mocno kciuki za tą mgr, już kiedyś rozmawiałyśmy na ten temat:-):-):-) głowa do góry szybko pójdzie i będziesz miała to z głowy,:rofl2::-D:tak: zmobilizuj sie jeszcze przed maluchem:rofl2:;-):-D
dziewczyny super ciuchy, dostałam ostatnio od pacjentki male skarpeteczki są słodkie, mała rzecz, a jak cieszy:-):-):-)
dobry pomysł Milkaaa z dwoma wersjami:tak::tak:
ale ja i tak nadal nie wiem co zabiorę bo po cc leży się jednak dłużej niż po pn
jak rodziłam pierwszą cókę w Poznaniu to nie mozna było mieć nic swojego,ani koszuli, ani ciuszków dla maluszka.....,:sorry2::sorry2:czasami koszula z rozcięciem do pępka, a ty kobitko leż tak przy innych chłopach:baffled::dry::sorry2:

i polazlam dzis do tego Pepco:zawstydzona/y:
choc juz mialam nie kupowac

kupilam 3 czapeczki wiazane po 1,99 za szt
i jeden bodziak

faktycznie wiekszosc tych ubranek jest z miekkiej bawelny, sliczne
mam nadzieje ze po praniu tez takie beda:tak:
dzieki za namiary

ja dzisiaj kupilam malemu taka wyprawke do szpitala spioszki kaftanik koszulka czapeczka. Dotego dokupilam jeszcze 2 czapeczki smerfetki i skarpetunie. Chcialm sobie kupic koszule ale wszystko bylo z dlugim rekawem a ja chce krotki.

Ja najpierw muszę wybrać szpital bo jeszcze nie wybrałam, dowiedzieć się co tak naprawdę mam tam zabrać a potem ewntualnie kompletować. Ja miałam koszulę na długi rękaw , rozpinaną z przodu na 3 guziki ale rodziłam w zimę , teraz może faktycznie lepsza będzia na ramiączka ? Mam co prawda jeszcze jedną na krótki ale tylko 1 .

Wiecie co dziewczynki dzisiaj pomyślałam, że trzeba sięuwijać niedługo ztym majdanem - bo czasu malutko nam zostało. Normalnie mi 2 miesiące:szok::szok:
Niedawno się zbierałyśmy tu wszystki a juz nam tyle miesięcy zleciało. No i tak piszęc o tych ubrankach..i innych pierdółkach. Chciałam Was spytać czy macie już kosmetyki dla maluszka??Jakie pieluszki kupujecie i czy różnego rodzaju( marek) żeby potem wybrać te które będą pasowały, jaki krem, jakie chusteczki itp....
Ja jeszcze nic nie kupiłam z przyborów kosmetyczno - toaletowych. nawet nie mam wanienki :-(

M<agdziara ja z kosmetykow mam mydelko bambino. krem bambino i sudocrem.noo jeszcze spirtytus. a tak wanienke mam miec od kolezanki a pielucjhy zdaze kupic chyba na poczatek pampersa te new born bo one chlana ta kupke. A chusteczki nie mam pojecia jakie.

reklama
Ja chusteczek używam Johnsona( czasem zabieram na rowery czy na piknik) więc są na stanie. Płyn do kąpieli mam tez Johnsonna bo Olek takiego uzywa a jest on przeznaczony dla niemowląt...więc nie kupuję drugiego. Jadę dzisiaj na zakupy, więc może coś kupię żeby potem było mniej wydatków:tak:

Do góry