reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Aniknulka ja jutro chyba też wybiorę się jeszcze na zakupy, ale przede wszystkim muszę kupić cos dla siebie, bo cieplej się robi, a wszytskie moje cieńsze bluzki kończą się daleko nad pępkiem :-D no i może mężulka wyrwę do Pepco ;-) po co wydawać na ubranka więcej, jak mozna kupić za rozsądną cenę :tak: a poza tym dalej naliczają tam vat 7%, a miało się to zmienić (nie wiem jak to jest w innych sklepach):sorry2:

reklama
ja kupie koszule rozpinana na guziczki do konca dekoldu
mam jeszcze gdzies taka z rozcieciami na piersiach - ale dla mojej budowy ciala byla bez sensu - bo duze piersi wychodzily tymi rozcieciami:crazy:

Ja mam dwie koszule rozpinane z przodu i bardzo się sprawdziły. Problem był tylko, jak było upalnie, bo się w nich gotowałam.
Widziałam dziewczynę w szpitalu, która miała zwykłą bawełnianą koszulę nocną na cienkich ramiączkach. Do karmienia po prostu zsuwała ramiączko - wyglądało to super wygodnie i na pewno nie było jej tak gorąco jak mi w koszuli z rękawem do łokcia.

Mamoot rzeczywiście świetny pomysł z tymi ramiączkami:tak:mama takie dwie w domu ale są małe tzn na brzuszku przyciasne, ale jak kupię większe to będą w sam raz;-)

Ja kupiłam z rozcięciami, bo na takie trafiłam, ale mam zamiar wszyć sobie w rozcięcia napki i je po prostu zapinać :sorry2: w domu to i tak chyba będę spała w samej bieliźnie, bo będzie ciepło i w koszuli to bym się chyba ugotowała :-D nie lubię spać w bieliźnie, ale od wczoraj już tak chyba będę musiała, bo mam takie wycieki z piersi, że bez ochrony przeciwko zamoczeniem sie nie da :-D na razie używam na na noc płatków kosmetycznych bo tylko to mam pod ręką :sorry2: ale już się zaopatrzę we wkładki, bo aż strach mnie wczoraj obleciał, jak zobaczyłam na koszulce plamę (godzinę wcześniej z uczelni wróciłam :szok:)

A ja mam tylko koszulę do porodu na dodatek ochydniastą - na margiinesie teśiowa dostała ją na imieniny i mówi do mnie chcesz to bierz po porodzie wyrzucisz a ja i tak jej nie chce to wzięłam ale i tak mam zamiar wziąć ze sobą top - żeby w nim siedzieć w wannie:)

Aniknulka jaki masz model fotelika bo kupiłam IMPLAST DRIVER 3XL i szukam do niego fotelika Wiem, że pasują do niego bobiway i easybob a może wiesz jaki jeszcze?

Ola ja mam wózek Bolder 4 więc wybraliśmy fotelik Bobiway pasujący do stelarza. Nie wiem jaki może pasować do Twojego wózeczka ale myślę, ze w sklepie wyjaśnią i doradza bardziej fachowo:tak:

reklama
Widziałam dziewczynę w szpitalu, która miała zwykłą bawełnianą koszulę nocną na cienkich ramiączkach. Do karmienia po prostu zsuwała ramiączko - wyglądało to super wygodnie i na pewno nie było jej tak gorąco jak mi w koszuli z rękawem do łokcia.
Tez tak robilam! Dzieki za przypomnienie!

Do góry