reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Agusiu ja podjelam decyzje ze kupie uzywany i wlasnie oblegam allegro szukajac ciekawej okazji. Napewno musi miec pompowane kola i wygodna gondolke. Podobaja mi sie wloskie wozki i oczywiscei slynne szwedzkie. i jeszcze sa dwie polskie opcje Roan Marita i Bartatina.

reklama
Aga u mnie ten sam problem. W koncu maz zdecydowal ze naprawi ta raczke w wozku po Kubie i z glowy. Tym bardziej ze niezla z niego terenowka a i Kube jakos upcham w nim jak sie zmeczy.

myślę,że z kupnem nowego wózka lepiej jeszcze poczekać ze względu na gwarancję :-) ja się dowiadywałam w ile dni są w stanie ściągnąć wózek od producenta - max. 3 dni :-)

mata-koniecznie musisz pochwalic sie sweterkiem!:-)Ja wlasnie ucze sie robic na drutach,mam juz wybrany prosty model sweterka,dzis kupilam sliczna jasnorozowa wloczke i w czwartek zaczynam!
Mysle tez,zeby nauczyc sie szydelkowac-musze przejrzec w sklepach ksiazki na ten temat.

Ja właśnie sprułam to co zrobiłam i zaczęłam od nowa :-D ale jestem uparta i to juz powinnam skończyć ;-) poza tym robię bez żadnych wzorów i schematów, spisałam sobie rozmary sweterków z allegro na 62/68 rozmiar i kombinuję :-D a wczoraj znalazłam takie cudne buciki do wyszydełkowania, że już nie mogę się doczekać, aż przyjdzie książka, żebym mogła się już uczyć

Mi podoba sie wózek TAKO city voyager ale mankamentem jest waga - 21 kg, podoba mi się solidny stelarz, rozważam też wózki: DELTIM PUMA - ale stelarz już inny, i IMPLAST DRIVER 4XL, jednak najlepiej jak pojade do sklepu i przetestuję może wtedy dokonamy wyboru

Jeśli chodzi o wózek to mam dwa skrajne modele na oku. Pierwszy to Emmaljunga..wiadomo ogromna itp...na moje czwarte piętro odpada..ale za to komfort wypadów i spacerów nie do opisania....Jeśli uda nam się kupić używany za około 1000 zł..bierzemy i dokupujemy tylko fotelik. Jeśli nie to wybierzemy X-landera Xa..komplet 3 części ok1700 zł...świetny patent z gondolką, która ma uchwyt w budce można bez problemu wnieśc na górę( waga 4 kg). Tak więc zobaczymy co i jak...a może na wypadzie do Warszawki coś się jeszcze zmieni...zoaczymy. Trudno wybrać dobry wózek spełniający nasze oczekiwania. Z jednej strony po co mi wózek w domu latem będę siedziała u teściów( mają domek z ogródkiem) i latała na spacery...z drugiej może się przyda i to tak wygląda

reklama
Ja wózek mam już wybrany, zamówie go w ósmym miesiącu (jeśli wszystko przebiegnie zgodnie z planem) Bartatina na pasach w kolorze niebieskim lub granatowo-pomarańczowa. Byłam już w paru sklepach i jeżdziłam tym wózkiem i bardzo mi odpowiada. Jeśli chodzi o ciuszki to mam pare i dużo mi brakuje,a łóżeczka nadal nie mam,marzy mi się taka kołyska jak zamówiła Asia ale na długo ona nie starczy...

Do góry