reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

magdziarka;
Dziękuję Kochana :-)
ja wczoraj zrobiłam dość duże zamówienie z internetowego sklepu TuTuTu - zamówiłam ubranka marki Sofija - mają fajną bawełenkę :-)

reklama
Chyba zamówię taką wanienkę na wannę. PO co nosić ją do pokoju i z powrotem...atak na wannę..myju myju w ręczniczek i do pokoju...

Nakładana na obrzeże każdej wanny o standardowej szerokości. Bardzo praktyczna, szczególnie w małych łazienkach. Może służyć do drobnych przepierek. Wygodne wylewanie - wystarczy wyjąć korek. Kolory: biały, niebieski, różowy, seledynowy, żółty, czerwony. Pytaj o aktualnie dostępne kolory. Wymiary zewnętrzne (razem z rantem): dł. 80 cm, szer. 69 cm. Wymiary wewnętrzne: dł. 69 cm, szer. 44 cm. Cena 33 zł

0398a.jpg

A jeszcze jedno.Jestem strasznym przeciwnikiem wszelkiego rodzaju grająco -migoczących pierdół i uważam, że dzieci nie powinny mieć wkoło siebie za dużo róznych różności. I tak potem są przyzwyczajane do reklam, szybkich bajek co w konsekwencji powoduje, że nie potrafią się skupic. Zawsze się śmiałam, że gdybym na lekcji była ubrana w jakies lampki błyskające itp to by wszyscy słuchali ...no, nie o tym chciałam..wracając do tematu . Jaką zabaweczkępolecacie na początek dla maluszka( karyzela,imitacja serca mamy, swiecący księzyc)itp

Asiu mebelki super:tak:śliczności maluszek będzie mieszkał jak książe.
Magdziarka ja kupię karuzelę pluszową biedronki , łańcuszek do smoczka, grzechotkę do wózka i jakąś przytulankę, fajne są te imitujące bicie serduszka mamy ale jeszcze się nie zdecydowałam

Ja miala karuzele z fisher price melodie sa naprawde super. Kuba zawsze przy nich usypial bez problemu.

Asiu monitor tez kupuje bo jestem straszna panikara przy Kubie potrafilam nie spac cala noc i sprawdzac czy wszystko ok.
Krzys kupuje w stanach za 74 dolary u nas chyba trochu drozsze.

ziękuję Aniknulka :-)
Kasiu;
no to chyba ja też się nad tym zastanowię bo pewnie całe noce będę czuwać czy wszystko ok. U nas chyba kosztuje to okolo 700zł :szok: bardzo dużo... :-(

Ja do łóżeczka obowiązkowo karuzelkę :tak: ale nie od razu, bo maleństwo chyba nie tak szybko będzie potrafiło ją dostrzec ;-):-D a poza tym może ktoś da w prezencie ;-)
z innych gadżetów to nie za wiele będę kupować, bo zabawki czy grzechotki to siedlisko bakterii. Ale spokojnie, wyrodną matką nie będę :-D, tylko wolę kupić kilka konkretnych zabawek niż cały kosz byle czego ;-) a poza tym też zawsze ktoś coś może przynieść;-)
Co do monitora oddechu, tak jak Joasia pisła strasznie drogie, a znając mnie, to i tak będę ciągle wisiała przy łóżeczku :sorry2:

Magdziaro dla mnie sie bardzo podoba. Moje dzieci na początku zasypiały tylko otulone w kocyk, więc otulaczek dla mnie rewelacja.

reklama
Do góry