reklama
Chyba zamówię taką wanienkę na wannę. PO co nosić ją do pokoju i z powrotem...atak na wannę..myju myju w ręczniczek i do pokoju...
Nakładana na obrzeże każdej wanny o standardowej szerokości. Bardzo praktyczna, szczególnie w małych łazienkach. Może służyć do drobnych przepierek. Wygodne wylewanie - wystarczy wyjąć korek. Kolory: biały, niebieski, różowy, seledynowy, żółty, czerwony. Pytaj o aktualnie dostępne kolory. Wymiary zewnętrzne (razem z rantem): dł. 80 cm, szer. 69 cm. Wymiary wewnętrzne: dł. 69 cm, szer. 44 cm. Cena 33 zł
Nakładana na obrzeże każdej wanny o standardowej szerokości. Bardzo praktyczna, szczególnie w małych łazienkach. Może służyć do drobnych przepierek. Wygodne wylewanie - wystarczy wyjąć korek. Kolory: biały, niebieski, różowy, seledynowy, żółty, czerwony. Pytaj o aktualnie dostępne kolory. Wymiary zewnętrzne (razem z rantem): dł. 80 cm, szer. 69 cm. Wymiary wewnętrzne: dł. 69 cm, szer. 44 cm. Cena 33 zł
A jeszcze jedno.Jestem strasznym przeciwnikiem wszelkiego rodzaju grająco -migoczących pierdół i uważam, że dzieci nie powinny mieć wkoło siebie za dużo róznych różności. I tak potem są przyzwyczajane do reklam, szybkich bajek co w konsekwencji powoduje, że nie potrafią się skupic. Zawsze się śmiałam, że gdybym na lekcji była ubrana w jakies lampki błyskające itp to by wszyscy słuchali ...no, nie o tym chciałam..wracając do tematu . Jaką zabaweczkępolecacie na początek dla maluszka( karyzela,imitacja serca mamy, swiecący księzyc)itp
Asiu mebelki superśliczności maluszek będzie mieszkał jak książe.
Magdziarka ja kupię karuzelę pluszową biedronki , łańcuszek do smoczka, grzechotkę do wózka i jakąś przytulankę, fajne są te imitujące bicie serduszka mamy ale jeszcze się nie zdecydowałam
Magdziarka ja kupię karuzelę pluszową biedronki , łańcuszek do smoczka, grzechotkę do wózka i jakąś przytulankę, fajne są te imitujące bicie serduszka mamy ale jeszcze się nie zdecydowałam
kacha381
Czerwcowa mama'08
Ja miala karuzele z fisher price melodie sa naprawde super. Kuba zawsze przy nich usypial bez problemu.
Asiu monitor tez kupuje bo jestem straszna panikara przy Kubie potrafilam nie spac cala noc i sprawdzac czy wszystko ok.
Krzys kupuje w stanach za 74 dolary u nas chyba trochu drozsze.
Asiu monitor tez kupuje bo jestem straszna panikara przy Kubie potrafilam nie spac cala noc i sprawdzac czy wszystko ok.
Krzys kupuje w stanach za 74 dolary u nas chyba trochu drozsze.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja do łóżeczka obowiązkowo karuzelkę ale nie od razu, bo maleństwo chyba nie tak szybko będzie potrafiło ją dostrzec ;-) a poza tym może ktoś da w prezencie ;-)
z innych gadżetów to nie za wiele będę kupować, bo zabawki czy grzechotki to siedlisko bakterii. Ale spokojnie, wyrodną matką nie będę , tylko wolę kupić kilka konkretnych zabawek niż cały kosz byle czego ;-) a poza tym też zawsze ktoś coś może przynieść;-)
Co do monitora oddechu, tak jak Joasia pisła strasznie drogie, a znając mnie, to i tak będę ciągle wisiała przy łóżeczku
z innych gadżetów to nie za wiele będę kupować, bo zabawki czy grzechotki to siedlisko bakterii. Ale spokojnie, wyrodną matką nie będę , tylko wolę kupić kilka konkretnych zabawek niż cały kosz byle czego ;-) a poza tym też zawsze ktoś coś może przynieść;-)
Co do monitora oddechu, tak jak Joasia pisła strasznie drogie, a znając mnie, to i tak będę ciągle wisiała przy łóżeczku
Dziewczynki kupujecie rożek zapewne, a co sądzicie o otulaczku
WYPRZEDAŻ!!! ŚPIWORKI SwaddleMe różowe kropki (315375786) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRZEDAŻ!!! ŚPIWORKI SwaddleMe różowe kropki (315375786) - Aukcje internetowe Allegro
reklama