reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Juleczka;
ja jednak zezygnowałam z tych rzeczy ponieważ były jakieś komplikacje z przesyłką. Będę za to zamawiać pokoik z firmy gluck - i tam jest ładna kołyska - większa- a do tego piękna pościel

reklama
znowu ucięło.. gluck.com.pl - pokoiki - model - SATIN 230 NI - jedyne co chcę zmienić to zamienić szafę na większą

Asiu bardzo ładny ten pokoik i kołyska również, bardziej sie opłaca kupić taką ponieważ jest o wiele wieksza,a co z ceną tej kołyski? Widziałam też taką kiedyś na allegro ale używaną.

o ile pamiętam to u nas w Szczecinie (u pośredników) niewiele ponad 300 zł. Co więcej, pościel także nie miała wygórowanej ceny

Asia mebelki sliczne. Mati bedzie mial sliczny pokoik.

Moj mezulek kupil juz kojec i lezaczek teraz jeszcze monitor oddechu reszte kupimy w miare potrzeb po urodzeniu malego.

Kasiu;
a za il Kupiliści ten monitor oddechu? czy jest on konieczny? słyszałam, ż polecany szczególnie dla wcześniaków ale takiej panikarze jak ja też by się przydał...

reklama
Asiulek mebeleczki pierwsza klasa.......Co za czasy?? Wszystkiego w brud w sklepach tylko kase mieć. I pomyśleć, że 25 lat temu w Polsce nie było nic..i moja teściowa dostała dla swojej córci z Niemiec Pampersy i to był podobno rarytas wypas i w ogóle............A teraz?? Chociaż przyznam sięWam, że jakaś wybredna jestem na nic sięnie mogę zdecydowac ....jeszcze mam takie braki a chodziłam np. dzisiaj po sklepach i wróciłam z pustymi rękoma..nie wiem..przeciez potem na ostatnią chwilę kupować to bez sensu i wszystko na raz.a nie nadaję się na zakupy..ostatnio

Do góry