reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dzięki za podpowiedzi :-D
Tak na marginesie jest promocja pieluch jednorazowych w Selgrosie - Huggies premium 72 szt kosztują 39,90 minus 10% chyba się opłaca :tak:

reklama
Ja na temat krzeselek- mam drewniane ale jak pisala Agusia jest nie praktyczne (stolik sie nie przydaje) dziecko jak nie umie dobrze siedziec to sie zsuwa i trzeba go poprawiac i zajmuje duzo miejsca...ale darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada. Jedno jest pewne-drewnianego nie polecam!!!

Co do palaku z zabawkami to ja mam od lezaczka sa tam szlufki wiec wymieniam zabawki na inne lub przywiazuje grzechotki. A sam lezaczek rewelacyjna sprawa nosze do sasiadow na herbate, do ogrodu jak plewie i do lazienki jak sie kapie

Jako pieluch uzywam dada z biedronki, albo baby dream z rossmana 29 za 68 szt

Ostatnia edycja:
a ja polecam te drewniane. Marysia do tej pory sobie siedzi przy nim i rysuje (odkreciłam tą deseczke na jedzenie przy krzesełku) a jak je oboad to stawiam krzesło na stoli (takie sa tam zawiasy) i dostawiam do stolikia - idelane pasuje - dlatego nie wiem czy bede kupowac nowe czy Michał będzie korzystał z tego Marysinego, nie wiem sama. Z drugiej strony ona jest za mała zeby korzystac z normalnego krzesła.

Dziewczyny, a czy są pieluszki Pampers rozmiar 3 z elastycznymi bokami? Patrzyłam w sklepie- i widziałam ten wariant tylko od rozmiaru 4. Dla nas rozmiar 3 jest teraz w sam raz, gumki przy nóżkach ładnie trzymają, nic nie obciera- tylko czasami zawartość ucieknie pleckami :-D

Ja znam taka teorię (sprawdzoną na Wojtku i u Stasia tez zaczyna się sprawdzać), że jeśli kupka ucieka plecami, to pora na kolejny rozmiar pieluszek :-)

Dziewczyny, a czy są pieluszki Pampers rozmiar 3 z elastycznymi bokami? Patrzyłam w sklepie- i widziałam ten wariant tylko od rozmiaru 4. Dla nas rozmiar 3 jest teraz w sam raz, gumki przy nóżkach ładnie trzymają, nic nie obciera- tylko czasami zawartość ucieknie pleckami :-D
Mi 3 pampersa z elastycznymi zapieciami przywiozła ciotka z Niemiec :sorry2: Jak jest u nas, to nie wiem, bo mąż robi zakupy w mieście, bo u nas paka pamperów kosztuje majątek :baffled:

Mnie się udało zaledwie dwa razy trafić pampersy 3 z elastycznymi boczkami i to zupełnie przypadkowo, a teraz jak ich szukam to nigdzie znaleźć nie mogę :crazy:

Ja znam taka teorię (sprawdzoną na Wojtku i u Stasia tez zaczyna się sprawdzać), że jeśli kupka ucieka plecami, to pora na kolejny rozmiar pieluszek :-)
Hmm...to może rzeczywiście spróbuję rozmiar 4- chociaż wagowo są od 7 kg, a Krzyś teraz waży około 6500. W każdym razie lepiej, żeby kupka już nie uciekała z pieluszki, bo proszkiem dla dzieci trudno sprać plamy.:laugh2:

reklama
dziewczyny na opakowaniu pampers musi być pokazana dżdżownica wtedy są elastyczne zapięcia-ja kupuję takie w carrefour:tak:

Do góry