reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dzięki za podpowiedzi :-D
Tak na marginesie jest promocja pieluch jednorazowych w Selgrosie - Huggies premium 72 szt kosztują 39,90 minus 10% chyba się opłaca :tak:

reklama
Ja na temat krzeselek- mam drewniane ale jak pisala Agusia jest nie praktyczne (stolik sie nie przydaje) dziecko jak nie umie dobrze siedziec to sie zsuwa i trzeba go poprawiac i zajmuje duzo miejsca...ale darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada. Jedno jest pewne-drewnianego nie polecam!!!

Co do palaku z zabawkami to ja mam od lezaczka sa tam szlufki wiec wymieniam zabawki na inne lub przywiazuje grzechotki. A sam lezaczek rewelacyjna sprawa nosze do sasiadow na herbate, do ogrodu jak plewie i do lazienki jak sie kapie

Jako pieluch uzywam dada z biedronki, albo baby dream z rossmana 29 za 68 szt

Ostatnia edycja:
a ja polecam te drewniane. Marysia do tej pory sobie siedzi przy nim i rysuje (odkreciłam tą deseczke na jedzenie przy krzesełku) a jak je oboad to stawiam krzesło na stoli (takie sa tam zawiasy) i dostawiam do stolikia - idelane pasuje - dlatego nie wiem czy bede kupowac nowe czy Michał będzie korzystał z tego Marysinego, nie wiem sama. Z drugiej strony ona jest za mała zeby korzystac z normalnego krzesła.

Dziewczyny, a czy są pieluszki Pampers rozmiar 3 z elastycznymi bokami? Patrzyłam w sklepie- i widziałam ten wariant tylko od rozmiaru 4. Dla nas rozmiar 3 jest teraz w sam raz, gumki przy nóżkach ładnie trzymają, nic nie obciera- tylko czasami zawartość ucieknie pleckami :-D

Ja znam taka teorię (sprawdzoną na Wojtku i u Stasia tez zaczyna się sprawdzać), że jeśli kupka ucieka plecami, to pora na kolejny rozmiar pieluszek :-)

Dziewczyny, a czy są pieluszki Pampers rozmiar 3 z elastycznymi bokami? Patrzyłam w sklepie- i widziałam ten wariant tylko od rozmiaru 4. Dla nas rozmiar 3 jest teraz w sam raz, gumki przy nóżkach ładnie trzymają, nic nie obciera- tylko czasami zawartość ucieknie pleckami :-D
Mi 3 pampersa z elastycznymi zapieciami przywiozła ciotka z Niemiec :sorry2: Jak jest u nas, to nie wiem, bo mąż robi zakupy w mieście, bo u nas paka pamperów kosztuje majątek :baffled:

Mnie się udało zaledwie dwa razy trafić pampersy 3 z elastycznymi boczkami i to zupełnie przypadkowo, a teraz jak ich szukam to nigdzie znaleźć nie mogę :crazy:

Ja znam taka teorię (sprawdzoną na Wojtku i u Stasia tez zaczyna się sprawdzać), że jeśli kupka ucieka plecami, to pora na kolejny rozmiar pieluszek :-)
Hmm...to może rzeczywiście spróbuję rozmiar 4- chociaż wagowo są od 7 kg, a Krzyś teraz waży około 6500. W każdym razie lepiej, żeby kupka już nie uciekała z pieluszki, bo proszkiem dla dzieci trudno sprać plamy.:laugh2:

reklama
dziewczyny na opakowaniu pampers musi być pokazana dżdżownica wtedy są elastyczne zapięcia-ja kupuję takie w carrefour:tak:

Do góry