reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Ja na temat krzeselek- mam drewniane ale jak pisala Agusia jest nie praktyczne (stolik sie nie przydaje) dziecko jak nie umie dobrze siedziec to sie zsuwa i trzeba go poprawiac i zajmuje duzo miejsca...ale darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada. Jedno jest pewne-drewnianego nie polecam!!!
Co do palaku z zabawkami to ja mam od lezaczka sa tam szlufki wiec wymieniam zabawki na inne lub przywiazuje grzechotki. A sam lezaczek rewelacyjna sprawa nosze do sasiadow na herbate, do ogrodu jak plewie i do lazienki jak sie kapie
Jako pieluch uzywam dada z biedronki, albo baby dream z rossmana 29 za 68 szt
Co do palaku z zabawkami to ja mam od lezaczka sa tam szlufki wiec wymieniam zabawki na inne lub przywiazuje grzechotki. A sam lezaczek rewelacyjna sprawa nosze do sasiadow na herbate, do ogrodu jak plewie i do lazienki jak sie kapie
Jako pieluch uzywam dada z biedronki, albo baby dream z rossmana 29 za 68 szt
Ostatnia edycja:
a ja polecam te drewniane. Marysia do tej pory sobie siedzi przy nim i rysuje (odkreciłam tą deseczke na jedzenie przy krzesełku) a jak je oboad to stawiam krzesło na stoli (takie sa tam zawiasy) i dostawiam do stolikia - idelane pasuje - dlatego nie wiem czy bede kupowac nowe czy Michał będzie korzystał z tego Marysinego, nie wiem sama. Z drugiej strony ona jest za mała zeby korzystac z normalnego krzesła.
joan-na
Fanka BB :)
Dziewczyny, a czy są pieluszki Pampers rozmiar 3 z elastycznymi bokami? Patrzyłam w sklepie- i widziałam ten wariant tylko od rozmiaru 4. Dla nas rozmiar 3 jest teraz w sam raz, gumki przy nóżkach ładnie trzymają, nic nie obciera- tylko czasami zawartość ucieknie pleckami
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mi 3 pampersa z elastycznymi zapieciami przywiozła ciotka z Niemiec Jak jest u nas, to nie wiem, bo mąż robi zakupy w mieście, bo u nas paka pamperów kosztuje majątekDziewczyny, a czy są pieluszki Pampers rozmiar 3 z elastycznymi bokami? Patrzyłam w sklepie- i widziałam ten wariant tylko od rozmiaru 4. Dla nas rozmiar 3 jest teraz w sam raz, gumki przy nóżkach ładnie trzymają, nic nie obciera- tylko czasami zawartość ucieknie pleckami
joan-na
Fanka BB :)
Hmm...to może rzeczywiście spróbuję rozmiar 4- chociaż wagowo są od 7 kg, a Krzyś teraz waży około 6500. W każdym razie lepiej, żeby kupka już nie uciekała z pieluszki, bo proszkiem dla dzieci trudno sprać plamy.Ja znam taka teorię (sprawdzoną na Wojtku i u Stasia tez zaczyna się sprawdzać), że jeśli kupka ucieka plecami, to pora na kolejny rozmiar pieluszek :-)
reklama