reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dzięki dziewczyny za cenne informacje :tak::-)
No to chyba zdecyduję się na smoczka nuk, skoro idzie dzieciaczka do niego przekonać :sorry2: a jak nie, to spróbujemy Aventu
Ale dalej nie wiem która butelka będzie lepsza dla nietolerującej plastiku Dobrusi :sorry2:

reklama
mata ciężko ocenić która butla najlepsza;-) chyba musisz sama się przekonać i zastosować metodę prób i błędów:tak: poza tym Dobrusia to mała indywidualistka także ciężko cokolwiek ci radzić:-)
ja mam butle i smoka TT i nie narzekam choć małemu zajęło sporo czasu by nauczyć się z niej pić.

Mąż wczoraj też kupił zabawkę do wózka (hi hi widzę, że nie tylko my szalejemy z zakupami ;-):-D)
no ale my ostrożnie z wydatkami, bo nie wiadomo ile nas wyniesie prywatnie rehabilitacja :dry:

Mamy taką zabawkę (nr 2 z pieskiem zamiast małpki)
@@@CANPOL - PLUSZOWE GRZECHOTKI - 5 WZORÓW@@@ (427377557) - Aukcje internetowe Allegro

mała zachwycona, brechta się do zabawek na całego, a dzisiaj nawet dzięki tej zabawce na każdym z 3 spacerów zasnęła :szok: tylko trzeba wyczaić w którym momencie ją zdjąć, żeby się nie zaczęła denerwowoać :tak:

A ja chociaz to głupio brzmi chcę kupic krzesełko do karmienia. Dostaliśmy ( Antek dostał) na chrzest pieniążki nie chcę żeby się rozeszły a tych zabawek mamy już sporo ( mamy leżaczek karuzelkę i matę więc kupię coś na później i właśnie wymysliłam że krzesełko. macie jakieś typy?Może doświadczone mamy coś poleca bo Olek mój nie miał takiego cudeńka!

reklama
Mata śliczne te grzechotki :-D
Magdziarko krzesełko to super sprawa :tak: Jasio dostał takie krzesełko od mojej chrzestnej i na razie stoi na strychu ale później będzie jak znalazł :-D

Do góry