reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Magda ja jak będę kupowała to coś podobnego do tego
NOWE KRZESEŁKO DO KARMIENIA + Wkładka redukcyjna (427978894) - Aukcje internetowe Allegro

A to mi wpadło w oko
http://www.allegro.pl/item423560269_krzeselko_do_karmienia_pepe_jungle_2008_zdjecia.html

Dla Kacpra miałam drewniane ze stolikiem i bylam srednio zadowolona. Jak dla mnie zajmowało trochę miejsca, nie miało szelek, po jakimś czasie użytkowania zaczęło się rozłazić i M skręcał wkrętami. A stolik nie spełnił do końca później swojej funkcji bo Kacper i takwolał jesć z nami przy stole.
A to można złożyć postawić gdzieś w kącie. Jak dla mnie jest OK. Na Allegro jest ogromny wybór. Jak kiedyś z ciekawości weszłam poglądać to zgłupiałam:-D:-D
To taki mój typ. Zobaczymy co inne mamy napiszą, sama chętnie poczytam opinie:-)

reklama
Swietne sa tez luki. My jednak kupilismy mate i na razie nie zamierzm nic kupowac tymbardziej ze w wozku na spacerze to Wojtus prawie zaszwe spi. Aa tak w ogole to niesdugo bede musial przejsc na spacerowke bo juz ledwo sie miesci w gondoli.
Krzeselko super sprawa Ja mam jeszcze po Kindze wiec nie kupuje.

Mam pytanko odnośnie pieluszek jednorazowych. Jak dotąd używałam pampersów 3 ale często wypływa Jasiowi kupka (wagowo są ok i dobrze je zakładałam) spróbowałam więc Huggies clasik i jak na razie kupka byłą na swoim miejscu, teraz bratowa (cioteczna hihi) doradziła mi Huggies premium są podobno elastyczniejsze.
Czy któras z Was używa tych pieluszek i czy jesteście zadowolone?

Aniknulko ja używam huggis premium i jestem z nich zadowolona:tak: one na tylnej ściance mają taką gumkę dzięki temu można je mocno zapiąć a i tak dzidzi to nie boli bo ta gumka się rozciąga przy prężeniu brzuszka:tak: z pampersów kupuję tylko te które na opakowaniu mają dżdżownice czyli zapinki na gumkach które też są bardzo wygodne i nie uwierają bobasa:tak:

I ja też używam Huggiesów!Również mi sięsprawdzają. Tylko np rozmiar 3 jest większy niż rozmiar 3 pampersów a 2 Huggies bardziej mi pasowała niż 2 Pamper tak więc nie wiem to może też zależy od wielkości bobaska!

Ja uzywam Pampers Active Fit 3,ale jak tak zachwalacie Huggisy to je tez wyprobuje;-)
A,z tych newborn czesto wylatywala nam kupka,ale z active fit nigdy-jestem z nich b.zadowolona.

póki dziecko nie chodzi lepsze sa Huggiessy te z Puchatkiem - jak zaczyna łazic lepsze pampery bo cieńsze i bardziej elastyczne. Ja na razie kupuje papmpersy ze wzgledu na akcje unicefu i szczepionki

reklama
Do góry