reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ja Jasiowi kupowałam Pampers Active z gumkami po bokach rozmiar 3 ale zrezygnowałam z nich bo plecami i czasem bokami leciała kupka teraz kupiłam Huggies też rozmiar 3 wypróbowałam je wcześniej i było ok kupka na swoim miejscu (mają dłuższy tył) poza tym wydaje mi się że w środku s ą miększe. Pampersy kupowałam w Selgrosie lub Auchan po 43 zł za 86 szt (w paczce)

Pochwalę się Wam jeszcze moim nowym zakupem dla Jasia
http://www.allegro.pl/item419251579_active_infant_nowe_nosidelko_tysiace_sprzedanych.html

reklama
Aniknulko ale zrządzenie losu.:-D Widziałam ostatnio faceta w markecie miał dziecko właśnie w nosidełku i tak na biodrze i sie zastanawiałam co to jak to i skąd to. I to jest własnie to , co kupiłaś. Też takie chcę. :tak:Dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniknulka, fajne nosidełko. Ja kupiłam hustę tej firmy, ale jej nie używam. Wsadziłąm do niej Krzysia, nawet nie protestował i szybko zasnął. Ale leżał w niej strasznie skrzywiony...kolana pod brodą...nie podobała mi się ta pozycja. Na zdjęciach producenta wyglądało to całkiem inaczej...może nie umiem go wsadzić prawidłowo:confused: Jestem bardzo ciekawa, jak sprawdzi się takie nosidełko?
Moja husta wygląda tak:
Markowy CARRYCOT INFANT - PRODUCENT - chusta-nosid (424769252) - Aukcje internetowe Allegro

z jakich termometrów korzystacie?????bądź zamierzacie korzystać?
do ucha?skroniowy czołowy czy rtęciowy???muszę kupić coś co w miare szybko poda mi pomiar:sorry2:

reklama
Do góry