reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
A dzidzia się i tak urodzi kiedy zechce i lepiej o terminie. Wczoraj czytałam na bb watek o wcześniakach...to straszne..był tam tez film. Spłakałam się jak bóbr. W ogóle nie potrzebnie oglądam takie rzeczy . Potem pół nocy martwiłam się, żeby nie urodzić za wcześnie i czytałam na necie dlaczego dzieci rodzą się wcześniaczo, co na to wpływa itp..

Ja mam termin na 25 czerwca. (Moje urodzinki). Jeśli maleństwo urodzi się przed 21 czerwca będzie bliźniakiem. Znam dwie osoby spod tego znaku i są bardzo miłe, ciepłe, wesołe, pomysłowe. Każdy ma wady. Często mówi się, że bliźniaki są dwulicowe. Nie spotkałam się ze strony moich znajomch z oznakami dwulicowości.
Nie martwcie się dziewczyny. Dziecko będzie miało taki charakter jaki w nim same ukształtujecie. To my matki i ojcowie będziemy osobami, na których nasze dzieci będą się wzorować patrząc na nasze postępowanie.
Pozdrawiam i więcej optymizmu. :-)

Dziewczyny gdzie najlepiej kupować ciuszki? Macie może jakieś sprawdzone sklepy lub hurtownie?

Czy smoczek powinien być lateksowy czy silikonowy?
Jaką kupić butelkę?

:-):-):-):-):-):-):-)

Kiedyś Mata-kow podała namiary na sklep internetowy - super ciuszki super ceny(poczytaj na wątku) no i allegro wyprzedaże(co prawda np.H&M i reserved i wekszośc sieciówek już po) ale np. dziś tak jak marta pisała w Cheeroke jest wyprzedaż:-)

reklama
Odlotowy! Moj maz jest spod blizniat i wiele mi bliskich i dalszych osob. Sa to ludzie swiatli, inteligentni, ciekawi swiata i ludzi.

moja najstarsza corka
moge powiedziec tylko ufffff
wspanialy znak - jako dziecko jednak bardzo absorbujaca, gadula...w porownaniu do innych dzieci - zawsze ma duzo do powiedzenia, zawsze wszedzie jest...nie jest to typ szarej myszki;-)

Do góry