reklama
moja mama ostatnio oglądała wypowiedź znanego profesora na temat czapeczek wiązanych pod szyją, podobno jest to bardzo złe dla dziecka, z tego co ją zrozumiałam to podnosi dno jamy ustnej i moze byc niedotlenienie, ale oczywiście ile mądrych tyle teorii
Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Co do czapeczek to mi sie dostał cały stosik, nie wiem chyba koło 10 szt i mam część smerfet a reszta jest wiązana, jeszcze na dodatek z takimi klapkami na uszka jakby aaa i będe taka, a co i się pochwalę, że kącik dla Mojego Bobika stoi i czeka wyrko skręcone, ciuszki poprane i poprasowane, pościel jest.. ehhh jestem z siebie dumna
Mkaska, witamy wśród nas:-)
Mkaska, witamy wśród nas:-)
Myszko jak ja Ci zazdroszcze. Ja ostatnio tak sie zdenerwowalam na ten cholerny remont i sama sie za niego wzielam. Wiem wiem jestem nienormalna ale juz mam serdecznie dosc. I tak w dwa dni pokoik pomalowany, karnisze , rolety i plafon wiszą, jescze dzis bedziemy konczyć panele i w koncu koniec tego bajzlu tez ze mysle w niedziele miec juz gotowy maluszkowy kącik.
A
Asiowo
Gość
Mąż wczoraj pokładał ostatnią komodę na małej i od dziś mogę siedzieć w jej pokoiku cały dzien Siadam na fotelu bujanym i tak sobie marzę, że Alicja już jest z nami łozeczka i wózka jeszcze nie mamy, ale to babcie kupią jak już mała się urodzi
Myszka1125
Czerwcowa mama'08
A tam nienormalna zaraz - wcale Ci się nie dziwię, ja wyrko też sama poskręcalam, bo trzech facetów w domku (Tato, Kochanie i braciak przelotem) ale jakoś jeśli chodziło o wyrko to łapki lewe i to obie.
Za to pokazałaś że kobieta też potrafi :-) i tak trzymać, tylko sie nie przemęczaj :-)
Za to pokazałaś że kobieta też potrafi :-) i tak trzymać, tylko sie nie przemęczaj :-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
A ja aż boję się cokolwiek robić, bo zaraz mąż alarm podnosi dzisaj cichaczem mam zamiar poprać troszkę i poprasować a mężulek obiecał, że obiad zrobi :-) muszę tylko to tak rozplanować, żeby i sporo poleżeć, i sporo zrobić
meble to ja napewno sama skręce, bo obecnie jedyny facet pod ręką to moj tato! a tak same baby, z reszta skręcenie kilku plyt to nic trudnego po za tym mam juz dośc zawracania komus glowy i czekania az ktos znajdzie czas i checi. Moj M jak sie dowiedziala ze z walkiem i farba szalalam to napisal mi "kochanie czy ty aby napewno w ciązy jestes? Ale mi sie baba trafila, nie do zdarcia!"
reklama