reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Dużo ładniej wygląda łóżeczko z baldachimem i pierdółkami ale ja nie będę miała ze względu na zbierający się kurz a poza tym łóżeczko będzie stało obok mojego i dla wygody żeby lepiej dzidzię widzieć nie chce jej niczym zasłaniać:-)
Kasia ja nie kupuję baldachimu - ja jestem uczulona na roztocza a baldachim to wylęgrania kurzu. jeszcze zalezy gdzie mieszkasz - ja na 1 piętrze, okna sypialni mam od ulicy, gdzie jeżdzą autobusy, jeszcze do tego kraków. W lecie to trzeba codzienie ścierac kurze.....
A jakie macie materacyki do łóżeczek? Ja kupię chyba kokosowo-gryczany. Oglądałam już go w sklepie i wydał mi się strasznie marnej jakości (może to taka firma), kosztował prawie 90zł. Strasznie cienki był. Jakie grubości mają wasze materace? Widzałam na allegro jescze materac kokos-pianka-gryka. Muszę się w końcu zdecydować na coś, a nie wiem na co. Może mam za duże wymagania.
ja mam kokos-pianka-gryka +spreżyny w srodku i jest super!!! teraz Marysia na nim śpi w łóżeckzu turystycznym ale jest za wysoki i frania wychodzi górą - kupiłam jej własnie dziś taki cienki pianka-gryka bo myślę że za jakies pół roku i tak juz nie bedzie chciała spać w łóżeczku
reklama