reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Paty kościel cudna. Ja się właśnei zastanawiam nad baldachimem, bo martwie sie zeby dzidzia nie miała nad główką przeciągu i nie wiem czy kupować?

reklama
Dużo ładniej wygląda łóżeczko z baldachimem i pierdółkami ale ja nie będę miała ze względu na zbierający się kurz a poza tym łóżeczko będzie stało obok mojego i dla wygody żeby lepiej dzidzię widzieć nie chce jej niczym zasłaniać:-)

Kasiu,
nic o kurzu nie wspominaj... U mnie wszystkie okna pootwierane i wszystko zakurzone :angry: dzisiaj ma troszeczkę popadać...

Kasia ja nie kupuję baldachimu - ja jestem uczulona na roztocza a baldachim to wylęgrania kurzu. jeszcze zalezy gdzie mieszkasz - ja na 1 piętrze, okna sypialni mam od ulicy, gdzie jeżdzą autobusy, jeszcze do tego kraków. W lecie to trzeba codzienie ścierac kurze.....

Ja od kurzu mam zaraz kichanko i leci mi z nosa jak sprzątam , ja na 3 ale też się kurzy jak cholera i do tego mam ciemne mebelki :-)

A jakie macie materacyki do łóżeczek? Ja kupię chyba kokosowo-gryczany. Oglądałam już go w sklepie i wydał mi się strasznie marnej jakości (może to taka firma), kosztował prawie 90zł. Strasznie cienki był. Jakie grubości mają wasze materace? Widzałam na allegro jescze materac kokos-pianka-gryka. Muszę się w końcu zdecydować na coś, a nie wiem na co. Może mam za duże wymagania.

ja mam kokos-pianka-gryka +spreżyny w srodku i jest super!!! teraz Marysia na nim śpi w łóżeckzu turystycznym ale jest za wysoki i frania wychodzi górą - kupiłam jej własnie dziś taki cienki pianka-gryka bo myślę że za jakies pół roku i tak juz nie bedzie chciała spać w łóżeczku

reklama
Myszka koncik slodziuski:-)
Patyk ladniutki ten komplecik:-)
Ja tez sie zastanawiem nad baldachimem ale u mnie prawie wcale sie nie kurzy:-)

Do góry