reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ula, udany ten twój M, ja bym to za komplement wzięła :-):-)
mam nadzieję, że mnie nie zjecie, ze tak się bezczelnię pochwalę : fanfary proszę, oto w pełni skręcone, zaścielone i ustawione Bobikowe wyrko

reklama
RÖMER BABY-SAFE plus

Dessin: Robbie

2.jpg

wczoraj kupiliśmy taki model fotelika - ale kolorki są minimalnie ciemniejsze :-)

Co więcej, prześcieradła z gumką - do kołyski, wózka i kołyski.
Pościel kołyskową, materacyk łóżeczkowy oraz to co kiedyś znalazła nasza Magdziarka - urządzenia przeciwko komarom Chicco - do wózka jak i do prądu :-)

Myszko łózeczko słodkie!!! Bardzo mi sie podoba!
Joanno- fotelik bardzo ładny- my tez niedługo musimy sie zaopatrzyc w takie cudo;-):tak:

Myszko;
łóżeczko pięknie wygląda - Dzidzia będzie zadowolona :-)

darunia;
Dziękujemy :-) Można powiedzieć, że jest to rzecz pierwszej potrzeby - przecież trzeba jakoś Dziecko przetransortować ze szpitala

Dziękuję dziewczyny:-):-) mam nadzieję, że Bobikowi się spodoba i będzie spał grzecznie
Joanno, fotelik bardzo sympatyczny, a że ciemny to moze i lepiej, nie wybrudzi sie tak szybko :-) widzę, że Twoja Dzidzia ma w czym wrócić ze szpitala i że ma gdzie i w czym spać :-) fajniutko

Ja wczoraj zakupiłam fotelik chicco SYNTHESIS XT-PLUS na allegro.
Mam nadzieje że dzidziusiowi będzie w nim wygodnie

362978185

Podoba mi się taka pościel. Będzie odpowiednia dla malucha?

pierwszezdjecieserce.jpg

Patyczku, pościel absolutne cudo!!! Fotelik też fajny, ale ja tam się w tej pościeli zakochałam z miejsca:-) To jest cały komplecik, z rożkiem i baldachimem tak?? Przecudna, prześliczna normalnie ehhh... :-):-)ja bym się pięciu minut nie zastanawiała :-)

Myszko;
muszę przyznać,że ten fotelik wykonany jest z bardzo przyjemnego w dotyku materiału :-) Oczywiście podobają mi się jasne kolorki fotelików... ale wiecie - względy praktyczne ...

Patyk;
poscielka śliczna :-)
a wlaśnie... zarówno do kołyski jak i do łóżeczka mam baldachim - a teraz przypomniało mi się,że nie mam takiego stelaża aby go zamontować...

reklama
Patyczku, pościel absolutne cudo!!! Fotelik też fajny, ale ja tam się w tej pościeli zakochałam z miejsca:-) To jest cały komplecik, z rożkiem i baldachimem tak?? Przecudna, prześliczna normalnie ehhh... :-):-)ja bym się pięciu minut nie zastanawiała :-)

Dzięki dziewczyny. Tak to jest calutki komplet. Pościel ładna ale cena też ładna:no:

Pościel

Muszę dopisać się do czerwcówek i napisać coś o sobie, bo strasznie mi się tu podoba i uwielbiam to forum :-)

Do góry