reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Snoopy ale np. ja dopiero zaczęłam szaleć ;-) i już poszło 500 zł a na dobrą sprawę, to oprócz pościeli, pieluszek, kocyków i innych drobnych pierdółek nic więcej nie kupiłam ale pocieszam sie, że w sklepie wydałabym więcej
Ja kupiłam maxi cosi z tego powodu, że najlepiej wypada w Crash testach:
Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie: salon samochodowy, wiadomości motoryzacyjne i inne...
Magdziarkodzięki za odpowiedź. W testach tak samo jak maksi cosi dobrze wypadł fotelik chicco. Tylko zastanawiam się jak jest z siedziskiem, które jest szersze i wygodniejsze dla malucha.
Znalazłam takie opisy:
http://www.autoakcesoria.pl/foteliki_013_kg_21_o0.html
Magdziarko, super wybór. My nosidełko mamy firmy Ramatti (takie dostaliśmy), ale Wojciaszkowy fotelik do 18 kg tez Maxi Cosi. Mam największe zaufanie do tej firmy.
A co do pępuszków to ja też Wojciaszkowi smarowałam patyczkiem i spirytusem.
A co do pępuszków to ja też Wojciaszkowi smarowałam patyczkiem i spirytusem.
Dziecko to studnia bez dna i to juz będzie potem tak do końca...a to bluzkę z supermanem bo ulubiony bohater, nową zabawkę, angielski , basen o matkokońca nie widać..
nie daj boze jak jest chore... moja Maryś ma drozsze kosmetyki niz ja sama
nie daj boze jak jest chore... moja Maryś ma drozsze kosmetyki niz ja sama
O cholera
A o chorobach tez cos wiem....
Magdziarko u mnie z zabawkami nie bedzie problemu, bo moja mama ma sklep i mam z glowy, a jak jakas drozsza zabawke bedziemy chcieli to po churtowej nam zalatwi;-) a co do reszty to az sie boje pomyslec... Moj siostrzeniec musi miec wszystko ze spidermanem;-) szal normalnie;-)
reklama
Dziewczynki dzisiaj pomyslałam o jeszcze jednej rzeczy. Mam dla małego czapeczkę taką wiązaną coś podobnego do tego:
Mam jeszcze jedną bawełnianą już nie wiązaną ale tak sobie myslę, że coś by się przydało innego macie jakieś propozycje??????????
Mam jeszcze jedną bawełnianą już nie wiązaną ale tak sobie myslę, że coś by się przydało innego macie jakieś propozycje??????????