reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
magdziara:-) ale mi glupio..wyglada na to ze slabo szukalam:zawstydzona/y: ale naprawde sie staralam:zawstydzona/y:
dziekuje za wyciagniecie tego wpisu :-)

A mojego koloru wozka na tej stronie nie ma:-( (ale fajnie wiedziec ze fotelik mozemy do niego dokupic, szkoda tylko ze w jednym kolorze maja...)

Patyk ja chce taki stelaż metalowy - super - ile to cudo kosztuje? I gdzie mozna toto zakupić?

Głuszku stelaż kupiła mi mama z katalogu wysyłkowego w Niemczech. Kosztuje prawie 32 euro. Można też zamówić na stronie BabyWalz

Z tego katalogu zamówiłam również karuzelę do łóżeczka
628409.jpg

A i wczoraj na niemieckim ebay kupiłam taki kosz Diaper Champ za 30 euro. Do niego nie potrzeba wkładów
622370.jpg

622370_1.jpg

Przyszłe babcie obiecały, że kupią wózek i łózeczko... i szczerze mówiac bardzo sie ciesze, nie muszę biegać, szukać i wybierać, ostatnio coś zmierzła i wybredna jestem:) Moja mama kupi pewnie wózek jak malutka sie urodzi i bedziemy jeszcze w szpitalu lezec i super... bo po powrocie ze szpitala bede podziwiac z córeczką co wybrała dla pierwszej wnuczki... :)

:tak:Jak wcześniej pisałam wyprawkę dla siebie i Małej już mam. Teraz tylko oglądam karuzleki i mam jak zwykle dylemat hehe za duzo tego cuda jest na allegro . Moze mi doradzicie ???

Ja nie kupuję kiedyś już pisałam, że jestem ogromnym przeciwnikiem dostarczania maleństwu zbyt wielu bodźców...na karuzelę przyjdzie czas...i liczę, że dostanę juą od kogoś w prezencie;-)

Snoopy ale mi Wasz wózeczek bardzo sie podoba kolorek jest super i ma pompowane koła, jest naprawdę fajny - a cena tez jest niewygórowana - dokonaliście dobrego zakupu:tak:

My z moim M trochę wyszliśmy przed orkiestrę bo kupiliśmy dużo wcześniej - tzn przyszła babcia kupowała ale jak już byliśmy w sklepie to nie mogłam się oprzeć i po co dwa razy jeździć:-D

Liliana moja mama kupiła tę karuzelkę z misiami tez zaszalała, a ostatnio mnie zaskoczyła i dała kaske na monitor oddechu i nianię angelcare AC401 zamówiłam przez allegro i dziś powinnam ją dostać.

UFF kamień z serca - od dawna nosiłam się zamiarem kupna (byłabym w nocy niespokojna) a teraz dzięki mamie będę mogła spać spokojnie - niania przyda się na bo mamy dwa piętra i nie zamierzam nosić wszędzie maluszka ze sobą:tak:

reklama
Ja karuzelkę kupię, ale to już po urodzeniu raczej. Bo myślę, że na początku nie będzie potrzebna, maluszek i tak większą część czasu śpi. I też chcę tą z Fisher Price z misiami.
Moskitiery też mam białe i nie będę zmieniała. Przecież dziecko nie będzie cały czas pod nią leżało. Przynajmniej ja tak uważam. Planuję zakładać moskitierę, jak młody będzie sobie spał w ogródeczku pod oknem, a ja będę w domku. Bo wtedy faktycznie nie zauważę jakiś robali, ale na spacerek wydaje mi się zbędna. No ale to już indywidualna sprawa. Zastanawiam się tylko nad zamontowaniem moskitier w oknach, bo to wszystkim domownikom moze wyjść na dobre:tak:

Do góry