reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
witam serdecznie wszystkie mamusie :-) przejrzalam wasz watek "zakupowy" i nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie wiec..mam nadzieje ze pomozecie :-)
czy ktoras z Was miala lub miala kontakt z wozkiem Jane Nomad z fotelikiem/gondola Matrix??
..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: NOMAD + Matrix
jakie sa opinie o tym wozku? warto go kupic? bo cena dosc wysoka...
dziekuje i pozdrawiam:-)

Mata, ULA ja też mam białą na wózek, na łóżeczko nie kupowałam, ale mam teraz zagwozdkę czy ją fabować czy kupić czarną?:tak:

Wilmek nie znam tego wózka, przepraszam ale nie pomogę

agacinko;
dziękuję za szczegółowe wyjaśnienie sprawy :-) Wiem,że to może mała sprawa ale tak jakoś nie moglam się z tym do końca oswoić :-D Uspokoiłaś mnie - będę spała spokojniej :-D:-D:-D

Wilmek niestety nie moge ci pomoc,ale wozeczek fajniutki cenka tez i chyba bedziesz go przesylac dojdzie jeszcze 100 lub 200zl,takze warto sie zastanowic ;-)a co do moskitiery to ja mam szara no i teraz niewiem co mam o tym myslec jak ja dziecko bdzie widzialo?

Wilmek plusem wózka jest waga rzeczywiście leciutki, ma wiele funkcji - typu regulacje. Mi zależało na pompowanych dużych kołach, 5 punktowych pasach bezpieczeństwa w spacerówce, regulacji oparcia i dużej gondoli. Mój wybór padł na Implast Bolder, choć bardzo mi się podoba również wózeczek Magdziarki (Teutonia), Joasi i Agacinki (Emmanjunga), Maty (Bartatina), Snoopy (nie wiem jaka marka ale też śliczny). Każdy z tych wózków odpowiada wymaganiom mamuś więc najważniejsze jest to żebys Ty była zadowolona przeciez to Ty będziesz nim wozić maluszka musi więc być funkcjonalny i łatwy w obsłudze dla Ciebie żebyś sie nie męczyła:tak:

marlena :-) no wlasnie nie bede przesylac bo w UK tez sa i nawet taniej...w sklepie jakies 500£ a na ebayu nowy nawet 300£ a biorac pod uwage ze funt stoi jak stoi to nie jest zle;-)ale ogolnie wydaje mi sie ze duzo mniejszy wybor na tych wyspach wozkow niz w Polsce :-(chcialam na duzych kolach ale ciezko tu cos takiego znalezc..a jak sa to na 3 a do nich nie jestem przekonana...
aniknulka:-)no duzym plusem tego wozka dla mnie jest waga i rozmiar po zlozeniu..mamy maly samochodzik wiec nic duzego nie wejdzie do bagaznika...a po za tym ten fotelik/gondolka podoba mi sie ze rozklada sie go na plasko...ehh trudna decyzja chyba szybciej bym kupila samochod niz wozek:-p
dziekuje czerwcoweczki za pomoc :-)

witam serdecznie wszystkie mamusie :-) przejrzalam wasz watek "zakupowy" i nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie wiec..mam nadzieje ze pomozecie :-)
czy ktoras z Was miala lub miala kontakt z wozkiem Jane Nomad z fotelikiem/gondola Matrix??
..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: NOMAD + Matrix
jakie sa opinie o tym wozku? warto go kupic? bo cena dosc wysoka...
dziekuje i pozdrawiam:-)

To znalazłam na naszym forum;
ja bym chciała jeszcze wrócić do tematu wózka firmy JANE model NOMAD,

Dla mnie jak narazie jego parametry są idealne:
1. waga: 6,5kg!!!! +gondola 4,5, a fotelik 2,5kg!!!
2. gondolę można przewozić w aucie
3. w sam raz rozmiar po złożeniu.
4. 3 w 1 (gondola, spacerówka, fotelik)
5. i inne...
6. jedyny minus, który znalazłam to nie-pompowane kółka

reklama
Anikulka nasz wozek ma napisane tomas wiec to chyba firma jakas;))) Kupilismy na stadione bo nas nie stac na te drogie wozki.... (450zl zaplacilismy) ale wszystko mi sie w tym wozku podoba;)))

Do góry