reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Wiesz Magdzierko - najważniejsze to robić co się lubi ale nie oszukujmy sie kasa tez jest ważna. Za satysfakcję nie nakarmie dzieciaków.... Ale np. mojej obecnej pracy nie lubię i nie chce tam wraca chociaz pracuje już 6 lat i mi się przejadło. Chcę mieć spokojną prace przede wszytskim. Na tym mi zalezy i zeby nie trzeba było dużo godzin w niej spędzać hihihi;-)

reklama
Magda jak nie było w Praktikerze moskitiery to może u Was jest jaki s sklep typu dom i ogród. Ja tam widziałam moskitiery . Co do wanienki to ja mam w spadku po małej normalną , będę ją stawiać na ławie w łazience mam za mało miejsca . Z pierwszym dzieckiem nawet nie miałam przewijaka tylko kładłam na kanapę i na klęczki zmieniałam bo mi tak było wygodnie i dużo miejsca obok na kosmetyki i inne pierdy
.W niedzielę kupiłam wózek i tragedia już w pokoju a jeszcze dojdzie łóżeczko :szok: ale ciasnota będzie :szok:

Kasiu już się nie chciałam tłuc po mieście do Obi itp bo już nie miałam siły i zamówiłam z netu w zasadzie za grosze za 9 zl sztukę to wzięłam dwie. A teraz dokupię jeszcze to urządzenie z chicco i jestem obstawiona.

Co do tłoku w domu to nic już nie wpomnę:tak:

Niedługo to wszystko będzie się kupować w necie a tyłki będą rosły :-):-):-)
Oczywiście pomijając ciężarne bo mają po prostu do tego prawo
- odpoczywać i nie dźwigać

Kochane ja tez mam ciasnote niesamowita. Teraz wozek stoi u corki w pokoju ale ona sie juz burzy ze cisano. Lozeczko na pewno bedzie stalo w duzym pokoju tylko bedzie przestawiane.. Oby maluch skonczyl tak poltoraroku to pojsdzie na lozko pietrowe na dol i od razu zrobi sie luzniej..

na miejsce w domu to ja nie narzekam, ale nie mogę sie zabrać do poprania ciuszków, poprasowania ich, nie wiem czego mi jeszcze brakuje......sama siebie nie poznaje:baffled::baffled::baffled:
taki mam spokój wewnętrzny:blink::blink::blink nie wiem co jest grane

ja na szczęście mam dodatkowe pomieszczenie w klatce które dzierżawie od spółdzielni i tam wózek sobie wstawiłam także w domku na miejsce nie narzekam.łóżeczko już rozstawiliśmy ze względu na młodego by się do niego przyzwyczaił i się nim znudził do czasu pojawienia się maleństwa:tak:

reklama
lorcia dobry pomysł z tym łóżeczkiem tylko ciekawe czy mu się znudzi gorzej będzie jak mu się to spodoba ;-)

Do góry