Wiesz Magdzierko - najważniejsze to robić co się lubi ale nie oszukujmy sie kasa tez jest ważna. Za satysfakcję nie nakarmie dzieciaków.... Ale np. mojej obecnej pracy nie lubię i nie chce tam wraca chociaz pracuje już 6 lat i mi się przejadło. Chcę mieć spokojną prace przede wszytskim. Na tym mi zalezy i zeby nie trzeba było dużo godzin w niej spędzać hihihi;-)
reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Magda jak nie było w Praktikerze moskitiery to może u Was jest jaki s sklep typu dom i ogród. Ja tam widziałam moskitiery . Co do wanienki to ja mam w spadku po małej normalną , będę ją stawiać na ławie w łazience mam za mało miejsca . Z pierwszym dzieckiem nawet nie miałam przewijaka tylko kładłam na kanapę i na klęczki zmieniałam bo mi tak było wygodnie i dużo miejsca obok na kosmetyki i inne pierdy
.W niedzielę kupiłam wózek i tragedia już w pokoju a jeszcze dojdzie łóżeczko ale ciasnota będzie
.W niedzielę kupiłam wózek i tragedia już w pokoju a jeszcze dojdzie łóżeczko ale ciasnota będzie
Kasiu już się nie chciałam tłuc po mieście do Obi itp bo już nie miałam siły i zamówiłam z netu w zasadzie za grosze za 9 zl sztukę to wzięłam dwie. A teraz dokupię jeszcze to urządzenie z chicco i jestem obstawiona.
Co do tłoku w domu to nic już nie wpomnę
Co do tłoku w domu to nic już nie wpomnę
magdalenkakol
Fan(ka)
Kochane ja tez mam ciasnote niesamowita. Teraz wozek stoi u corki w pokoju ale ona sie juz burzy ze cisano. Lozeczko na pewno bedzie stalo w duzym pokoju tylko bedzie przestawiane.. Oby maluch skonczyl tak poltoraroku to pojsdzie na lozko pietrowe na dol i od razu zrobi sie luzniej..
ja na szczęście mam dodatkowe pomieszczenie w klatce które dzierżawie od spółdzielni i tam wózek sobie wstawiłam także w domku na miejsce nie narzekam.łóżeczko już rozstawiliśmy ze względu na młodego by się do niego przyzwyczaił i się nim znudził do czasu pojawienia się maleństwa
reklama
J
Jola244
Gość
lorcia dobry pomysł z tym łóżeczkiem tylko ciekawe czy mu się znudzi gorzej będzie jak mu się to spodoba ;-)