reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
mąż juz planuje sobie dobry aparat kupić, ale chyba zrezygnuje na rzecz kamerki. W ogóle to za tą kaskę planujemy coś konkretnego do domku kupić, bo tak to pewnie pójdzie na pileuchy ;-) a nam ciągle jeszcze czegoś brakuje, no cóż, dopiero 1,5 roku na swoim, a my nawet jeszcze cukierniczki nie mamy :-D:szok: (żadne z nas nie słodzi, więc do głowy nam nie przyszło, że potrzebna, no ale jak ktoś przychodzi to... :baffled:)

dziewczyny a w jakim czasie US wypłaca zwrot.ja złożyłam pity w marcu a kasy jak nie ma tak nie ma na koncie:baffled:

Ja złożyłam 14.02 i też nie mam kasy. Pewnie jest coś nie tak? M ma pojechaś do US ale czasu brak:-(

oj to sobie jeszcze poczekam coś czuję.:baffled:
azile gdyby coś było nie tak już by was wzywali:tak:
ja zawsze zostawiam w US swój telefon wtedy w razie co jest szybka reakcja i szybka poprawka:-)

Oj laseczki ja to tak liczę na to becikowe - ja dostanę 1000 zł i jeszcze 1000 od kochanego pana prezydenta miasta krakowa.

Magdziarko a jaki ty masz stopień nauczycielski ze taka stawka? To jest dyplomowany czy już tez mianowany czy jak mu tam?
Ja mam teraz na L4 2400 wiec niby nie powinnam narzekać - maż zarabia 2500-3000 wiec razem mamy ponad 5000 ale powiem wam ze to się tak rozchodzi że szkoda gadać. W hipermarkecie to co tydzień zostawiam 300 zł. Sajgon jakiś. Gdzie te czasy co za 100 zł się zakupy robiło. :wściekła/y: A benzyna jest taka droga ze nawet mi się tankowac nie chce..... bo od razu doła łapię a rachunki to 1000 zł co miesiac (ponad 400 zł czynszu woła o pomnstę do nieba) - do tego leki dla Marysi, jej kosmetyki (ma azs), lekarze, i mało ci zostaje. Nie wiem co będzie jak mi sie macierzynński i urlop skończy. Będę musiała coś znaleść takiego dorywczego żeby chociaż tego tysiaka dorobić.....

reklama
Dziewczyny;
napiszę ogólnie - wszystko piękne i przez komputer pachnie Dzidziusiem :-)
ja w piątek kupiłam kilka rzeczy i okazało się,że to jeszcze nie wszystko... Wiem,że poruszany był ten temat ale może jeszcze raz zapytam - na czym będziecie Stawiały wanienkę ? Te stojaki jakie było dane mi widzieć były jakieś taki niestabilne i nie mam koncepcji gdzie ta wanienka mam stać

Do góry