reklama
mata, co to za pościel piękna? podrzucisz linka?
Wygląda na to, że wszystkie się już powoli zbliżamy do posiadania "maluchowej bazy";-). Dziś mój dzielny małżon poskręcał komodę ikeowska- niby banał, ale się dwie godziny meczył, jeszcze nie do końca wiadomo w którym kącie stanie, ważne, że gotowa już:-). Łóżeczko ma składać jak będę w szpitalu.
Jeszcze wózek do mnie idzie i jakoś dojść nie może... Kiedy ja go zobaczę??
No i przewijak i wanienka mnie wołają z oddali...
Wygląda na to, że wszystkie się już powoli zbliżamy do posiadania "maluchowej bazy";-). Dziś mój dzielny małżon poskręcał komodę ikeowska- niby banał, ale się dwie godziny meczył, jeszcze nie do końca wiadomo w którym kącie stanie, ważne, że gotowa już:-). Łóżeczko ma składać jak będę w szpitalu.
Jeszcze wózek do mnie idzie i jakoś dojść nie może... Kiedy ja go zobaczę??
No i przewijak i wanienka mnie wołają z oddali...
T a T a, facet napisał w zeszłym tyg, że ma grypę żołądkową i wysle jak sie podniesie z łóżka- mam nadzieję, że nastąpi to w poniedziałek, bo wóz gotowy do wysłania (tak pisał od... majówki). Niech mu zdrowie wraca!
mata-kow
mama do kwadratu :)
Behemott pościel do łóżeczka # 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 90 x 120 # (355743461) - Aukcje internetowe Allegro
i do wózeczka ;-)
~ POŚCIEL DO WÓZKA OD MAMO-TATO - DUŻO WZORÓW (359917359) - Aukcje internetowe Allegro
Podobały mi się też fertetti, ale nie na moją kieszeń
i do wózeczka ;-)
~ POŚCIEL DO WÓZKA OD MAMO-TATO - DUŻO WZORÓW (359917359) - Aukcje internetowe Allegro
Podobały mi się też fertetti, ale nie na moją kieszeń
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Nie ma za co ;-)