reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dziewczyny pięknę zakupki. Pościel prześliczna , szpiworek super.
Ja dzisiaj już po zakupach, kupiłam wanienkę, przewijaczek. Z ubranek 2 pary skarpetek, czapeczki i kocyk. Juz upatrzyliśmy fotelik tylko zastanawiam sie czy go kupić w sklepie czy na alegro? Fotelik to maxi cos city. Czyli już z rzeczy dla dzici zostały mi tylko kosmetyki i pieluszki.

Nareszcie udało mi się to wszystko jakoś zkompletować!!!!!!!!!!! Co za ulga.

reklama
Dziewczyny śliczne łożeczka, pościele i śpiworek ("zawartość" jeszcze słodsza):-D

Ja juz też mam wszystko :-D jak jeszcze umieszcze wszystko na wlasciwym miejscu to bede przeszczęśliwa:-D

Aniu śliczny śpiworek :-)

A ja dzisiaj się w końcu zdecydowałam na wzorki pościeli do łóżeczka i wózka :tak: zamówię w poniedziałek ;-)
A to mój wybór

Mata bardzo ładna pościel, w moich ulubionych kolorkach. Ciesze sie ze też zaczęłaś zakupki. Ja patrze na moją nową wanienkę i przewijak i już widzę w nich dzidzię. ;-)

Aniaw śliczna pościel i śpiworek, a Nina przecudna księżniczka:-D

Mata dobry wybór kolory uniwersalne i ciepłe ja też mam pościel w beżu i żółtym a kocyki żółte:-D

A ja tez niby mam wszystko ale nic poukladane nie mowiac ze nic nie popralam nie mam natchnienia.

Ja tez kupilam wanienke taka najzwyklejsza i tania starczy na troche bo jest z tych wiekszych do tego dokupilam gabeczke na spod prawdopodobnie uzywa sie jej zeby dzidzius sie nie slizgal sama niewiem czy dobrze zrobilam to sie okarze przy pierwszej kapieli:happy:Mata-Kow posciele przepiekne kolorki takie letnie i optymistyczne naprawde dobry wybor,gratuluje

Marlena co do gąbki to kiedyś już poruszałyśmy ten temat, że najlepsza jest pieluszka na spód, ale jak ją juz masz to tez można spróbować, siostra mojego M miała i była zadowolona choć nam na szkole rodzenia tez polecali pieluszkę tetrową

reklama
kochane same powiedzcie:TAKIE małe są te rzeczy, a tyle radości dają:tak::-D:-D:-D:-D
Mata super są takie ciepłe kolorki:happy::happy: bardzo ładna pościel
Aniknulka dziekuję za komplement od mojej księżniczki,miała tam dopiero trzy dni:-)

Do góry