reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Cieszę się, że nie tylko mi podobają się takie kolorki ;-) poza tym razem z mężem wybieraliśmy :tak: a tak w ogóle, to sama lubię brązy, beże i pomarańcze ;-)

W poniedziałek albo wtorek przyjdzie jedna paczka, jakoś w tygodniu pościel, a najlepsze jest to, że w poniedziałek będziemy kuchnię malować i remont zbliża się do końca :-):-):-)
Jeszcze tylko trzeba będzie z aneksu zrobić znów pokój :baffled:

reklama
Mata bardzo się cieszę, że wszystko zbliża się ku końcowi:-Dw końcu ciężar z serca:tak:i Ty też będziesz spokojniejsza:tak:

Mata, gratuluje, ze wszytsko coraz blizej - tzn widac koniec. U nas daaaleko, ale jakos sie nie przejmuje - jak to ja.... Chyba zaraz popiore chociaz biezace ciuchy - dla starszych dzieci. przerob mamy niezly :). Az boje sie boje bedzie jak bedzie Malutka z nami. CHyba bede musiala jej kupic 2 razy wiecej ciuszkow niz planowane...

Dziewczyny wszystkie rzeczy, śpiworki, pościele, łóżeczka super. Naprawdę słodziutkie. Tylko maluszków nam brakuje:tak::-D:-D.
Marta cieszę się razem z Tobą, że w końcu widać koniec remontu. Napewno zdąrzycie na czas.
Moje drogie napiszcie mi czym odnowić łóżeczko. bo ja uparłam się na lakier i jak zaczęłam malować to stwierdziłam, że mi się nie podoba wygląd kołyski byłby żenujący. Zaprzestałam renowacji i teraz mam dylemat czym to odnowić. Chciałabym przyciemnić troszkę, ale nie wiem czym:-(. Może mi coś podpowiecie.

Martuśka u mnie też koniec remonciku w tym tyg! :-D w poniedzialek mlowanko a potem to już z gorki!
Juz sie nie moge doczekac kiedy wszystko powyciagam i poukladam bede sie mogla pochwalić :-D

Ja kolyske malowalam lakierem ekologicznym, takie jakby mleko ale po nalozeniu ladnie wyszlo, tylko ze ja lubie naturalne kolory drewna....

reklama
No dziewczyny ale cudności!!!
mata wybrałam identyczną krateczke hihiih.
Ja tez juz wreszcie pokupowałam większość rzeczy - jeszcze mi parę zostało ale już funduszy nie straczyło bo zamówiłam żaluzje do dwóch pokojów a to bagatela wydatek 600 zł!!!! i jeszcze mam gina w tym tygodniu i dentyste i badania czyli kolejne 200 zł do wydania. A coś trzeba żyć.... Normalnie teraz wszytko takie drogie ze szok!!!

Do góry