reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ja mam nawet jedne półśpioszki na 50 i parę rzeczy na na 56 ale wszystkie dostałam więc sama kupywałam tylko 62 i 68

reklama
My tez dzis rozlozylismy lozeczko tzn kojec Kubcio juz go probowal. Posciel zamowilam juz na allegro pewnie po niedzieli bedzie. Kupilam cos takiego.
357303619

Zobacze jak to bedzie wygladalo.
Ciuszkow tez mam duzo na 56 mam nadzieje ze beda ok i starcza na jakis czas tak jak przy Kubie.

Kasia super ta pościel chetnie bym taką kupiła dla nas.....a to tak jak Mamoot napisała patchwork, czyli bez poszewki i pierze się całość czy jak??

dziewczyny pościele sa po prostu piękne:-):-):-):-)
ja na początek mam po mojej Nince takie śpiworki, jak zacznę wszystko wyciągać i układac to sie pochwalę:tak:
albo załaczam fotkę Ninki

Załączniki

• PICT3365.JPG
    PICT3365.JPG
    41,1 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry