reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Aniknulka ja się spotkałam z tą drugą miarką, że 0-3 to 56/62 itd. bo wszystko zależy jakie dziecko duże się urodzi, ale jak to w praktyce wygląda każda firma ma też swoją rozmiarówke i rozmiar np. 62 jednej firmy nie zgadz się z niby takim samym drugiej
Ja profilaktycznie kupiłam ciuszki w rozmiarze 62; w rozmiarze 56 mam tylko jeden komplet body+śpiochy, gdyby jednak maluszek urodził się króciutki :-) Kiedyś rozmawiałyśmy na BB na ten temat - po pierwsze, dzieci błyskawicznie rosną, a po drugie latem nawet lepiej, jak ciuszki będą odrobinę większe i luźniejsze.
Myszka1125
Czerwcowa mama'08
a mnie pokopało i poskładałam - co prawda prowizorycznie - łóżeczko dla Malenstwa. Nie widziałam go jeszcze w całości, z pościelą etc i jak je poskładałam, włożyłam pościel i popatrzyłam na całość to się zakochałam normalnie aż się wam pochwalę:
Normalnie tylko Maleństwa w środku mi brakuje do całości obrazka... aż mam łzy w oczach... wariatka ze mnie
Normalnie tylko Maleństwa w środku mi brakuje do całości obrazka... aż mam łzy w oczach... wariatka ze mnie
mata-kow
mama do kwadratu :)
Myszka śliczna pościel i łózeczko :-) gdzie tam zwariowałaś, po prostu już nie możesz się narodzin dzieciątka doczekać i syndrom wicia gniazda Ci się włączył ;-)
Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Muszę Ci przyznać rację Mata, już bym chciała mieć to maleństwo w domku
Pościel kupiła moja mamusia kochana, ona wie, ze jak Kłapouszka lubię i dostałam :-) a wyrko wielopokoleniowe - ciocia kochana przechowała, a M odmalował
Pościel kupiła moja mamusia kochana, ona wie, ze jak Kłapouszka lubię i dostałam :-) a wyrko wielopokoleniowe - ciocia kochana przechowała, a M odmalował
kasiau30
Czerwcowa mama'08
U mnie łóżeczko jeszcze w piwnicy , też nie mogę się doczekać kiedy je wstawię do pokoju i tylko remocuik mnie powstrzymuje. Dziś chociaż poukładałam ciuszki małej w nowej szafce i kupiłam pierwsze pampersy i chusteczki i wkładki laktacyjne tak więc z kosmetyków mam chyba już wszystko bo wcześniej kupiła mkremiki , nożyczki do obcinania paznokci ...przypomnniało mi się że nie kupiłam spirytu do pępka ale najwyżej kogoś poproszę jeśli nie zdążę sama kupić :-) od czego ma się rodzinkę :-)
reklama