reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
No szczerze to trójkołowce do mnie też nie przemawiają. Mam wątpliwości co do jego stabilności. Ale prawdę mówiąc nigdy nawet nie pchałam takiego wózka. Moja wyobraźnia mi to podpowiada.
Ja swój wózeczek mam rozłożony i stoi w pokoju u Kacpra i czeka na pasażera.
Ja swój wózeczek mam rozłożony i stoi w pokoju u Kacpra i czeka na pasażera.
Julia!
Czerwcowa mama'08
Ja trójkołowcą mówie nie! Miałam dwie spacerówki takie- nie sprawdziły się, teraz stawiam na wygodny wózek z dużą gondolą i na czterech dużych pompowanych kołach
Co do tych czopków to ja wczoraj kupiłam, mieszkam na wśi i do miasta mam 10 km. nie mam prawka,mąż ciągle zagranicą więc ja muszę mieć wszystko pod rękąAle to prawda jak ktoś mieszka w miescie to nie ma z tym problemów...
Co do tych czopków to ja wczoraj kupiłam, mieszkam na wśi i do miasta mam 10 km. nie mam prawka,mąż ciągle zagranicą więc ja muszę mieć wszystko pod rękąAle to prawda jak ktoś mieszka w miescie to nie ma z tym problemów...
Hej bylam z mama dzisiaj na zakupach i upolowalam taki wozek)) Jak tata go zobaczyl to zapytal dlaczego nie na 3kolkach a ja na to ze na nasze wiejskie scieszki taki lepsiejszy;P a poza tym kolorek strasznie mi sie spodobal))
mata-kow
mama do kwadratu :)
Snoopy ale zaszalałaś a kolorek rzeczywiście fajny
Snoopy! No gratuluję! Ja też stawiam na 4 duże koła.
Powiem Wam, że zaszaleliśmy dziś:
maxi cosi w kolorze Wolny Tybet (nasza własna nazwa)
komoda- Ikea
materacyk Alvi Max, taki z frotowym pokrowcem
dwa rożki- jeden z kokosem (wyjmowanym) drugi miękki
Dumna jestem z tych zakupów nibywale :-):-):-)!
Powiem Wam, że zaszaleliśmy dziś:
maxi cosi w kolorze Wolny Tybet (nasza własna nazwa)
komoda- Ikea
materacyk Alvi Max, taki z frotowym pokrowcem
dwa rożki- jeden z kokosem (wyjmowanym) drugi miękki
Dumna jestem z tych zakupów nibywale :-):-):-)!
mata-kow
mama do kwadratu :)
Behemot widzę, że też zaszalałaś z zakupami ;-)
A kolorki fotelika bardzo mi się podobają :-)
Ja mężulka powoli nastawiam na zakupki, a co za tym idzie na uszczuplenie konta przy długim weekendzie uda się mu chyba wziąć jakiś dzień wolnego i może wtedy za czymś się rozejrzymy a tu nie dość, że remont trezba skończyć, to jeszcze w samochodzie trzeba coś wymienić nie ma to jak robienie wszystkiego na raz
A kolorki fotelika bardzo mi się podobają :-)
Ja mężulka powoli nastawiam na zakupki, a co za tym idzie na uszczuplenie konta przy długim weekendzie uda się mu chyba wziąć jakiś dzień wolnego i może wtedy za czymś się rozejrzymy a tu nie dość, że remont trezba skończyć, to jeszcze w samochodzie trzeba coś wymienić nie ma to jak robienie wszystkiego na raz
reklama