reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
No szczerze to trójkołowce do mnie też nie przemawiają. Mam wątpliwości co do jego stabilności:-D. Ale prawdę mówiąc nigdy nawet nie pchałam takiego wózka. Moja wyobraźnia mi to podpowiada.
Ja swój wózeczek mam rozłożony i stoi w pokoju u Kacpra i czeka na pasażera.

Ja trójkołowcą mówie nie! Miałam dwie spacerówki takie- nie sprawdziły się, teraz stawiam na wygodny wózek z dużą gondolą i na czterech dużych pompowanych kołach:tak:

Co do tych czopków to ja wczoraj kupiłam, mieszkam na wśi i do miasta mam 10 km. nie mam prawka,mąż ciągle zagranicą więc ja muszę mieć wszystko pod ręką:tak:Ale to prawda jak ktoś mieszka w miescie to nie ma z tym problemów...

Hej bylam z mama dzisiaj na zakupach i upolowalam taki wozek;))) Jak tata go zobaczyl to zapytal dlaczego nie na 3kolkach a ja na to ze na nasze wiejskie scieszki taki lepsiejszy;P a poza tym kolorek strasznie mi sie spodobal;)))
2i03lmp.jpg

ofribn.jpg

r1djf4.jpg

szudyo.jpg

Snoopy! No gratuluję! Ja też stawiam na 4 duże koła.
Powiem Wam, że zaszaleliśmy dziś:
maxi cosi w kolorze Wolny Tybet (nasza własna nazwa:-D)
MaxiCosi_CabrioFix_pumpkin.jpg

komoda- Ikea
materacyk Alvi Max, taki z frotowym pokrowcem
dwa rożki- jeden z kokosem (wyjmowanym) drugi miękki

Dumna jestem z tych zakupów nibywale :-):-):-)!

Behemot widzę, że też zaszalałaś z zakupami ;-)
A kolorki fotelika bardzo mi się podobają :tak::-)

Ja mężulka powoli nastawiam na zakupki, a co za tym idzie na uszczuplenie konta :baffled: przy długim weekendzie uda się mu chyba wziąć jakiś dzień wolnego i może wtedy za czymś się rozejrzymy :sorry2: a tu nie dość, że remont trezba skończyć, to jeszcze w samochodzie trzeba coś wymienić :baffled: nie ma to jak robienie wszystkiego na raz :baffled::-D

reklama
Do góry