reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

[/ATTACH]Czesc dziewczynki,a co myslicie o takich wozeczkach?czy moze ktoras z was miala jakis podobny wysylam w takich kolorkach poniewaz ja szukam kolorkow dla dziewczynki sa dostepne w roznych barwach,pozdrawiam

Załączniki

• jogger3citi_Fuchsia.jpg
    jogger3citi_Fuchsia.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 31
  • rodeo_CoralPink.jpg
    rodeo_CoralPink.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Marlena ja oglądałam ten wózek z rodeo i moim zdaniem jest bardzo twardy, dzidzia będzie troche w nim " wytrzepana " zwłaszcza biorąc pod uwagę stan naszych polskich chodników, takie moje zdanie ;-) tego 2-giego nie kojarze w ogóle

Kurde - okazuje sie ze jako pierwsza mialam prawie wszystko - i jako ostatnia zostane - bo wciaz mam to samo prawie wszystko - od miesiecy:szok:
Dzis pomyslalam ze gdybym miala teraz jechac do szpitala - to leze
brak koszul
brak art higienicznych
brak pieluszek
niepoprane ubranka, reczniczek...

wszystko gdzies tam lezy - czeka
nie mam kosmetykow....mam syf w pokoju bo wlasnie maz wywiozl dzieci do tesciow - abym mogla spokojnie chorowac:crazy: A mialam spokojnie pozalatwiac te i inne sprawy i jeszcze odpoczac i jeszcze nabrac sil i zreperowac psychike

tyle tylko ze zeszlam do wozkowni zerknac czy stoi tam nasza Emmaljunga. Stoi:tak:
Jakby jej nei bylo - bylby jeszcze czas zeby cos kupic
Jak tylko stane na nogi - piore, prasuje, odswiezam, kupuje. Pakuje torbe.
Kolyske kaze zlozyc mezowemu jak sie Olga urodzi - szkoda aby sie kurzyla. No i pewnie Jagoda by ja doprawila. Dzis np ziemie z kwiaatow rozpyprala na podlodze. Tylko ja wypiore i poprasuje - uswiadomie gdzie klade i wsjo

Dzięki za gratulki odnośnie allegrowej wyprawki:-);-)

Muszę kupić w aptece czopki glicerynowe na zatwardzenie i czopki na gorączkę,kiedy Eyka była malutka to się sprawdziły..Pamiętam jak dostała wysokiej gorączki po szczepieniach i to w nocy,a syropu nie chciała pić więc czopki załatwiły sprawe.Co o tym myślicie?

Milkaaa ja też nie mam jeszcze nic poprane ale od następnego tygodnia zaczynam maraton i to na mus:tak:

Julia wg mnie czopki najlepiej się sprawdzają, bo wetkniesz w pupkę i spokój, a tak syrop dziecko wypluje, zwróci podczas płaczu i wtedy nie wiadomo ile w końcu tego leku zdążyło dziecko połknąć. Tyle wiem z obserwacji, bo w praktyce jeszcze nie próbowałam ;-)

Marlena ja kupiłam wózek Implast Bolder ze względu na duże pompowane 4 koła (myślę, że jest stabilniejszy) , dużą gondolę, spacerówkę w cenie plus dodatki. Tych wózków których zdjęcia wkleiłas nie znam więc się nie wypowiadam;-)
Julia ja tez jestem za czopkami dla maluszka bo tak jak pisze Mata nie wiedomo ile dzidziuś połknie tego syropku:-)

reklama
ja również nie mam zaufania do trójkołowców.jakoś wolę cztery duże pompowane koła zawsze to większa amortyzacja dla dzidzi.

Do góry