reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Aniknulka, spokojnie w 40 st możesz prać nawet welurowe. Ostatnio też wypralam taki ala kocyk z weluru i nic sie z nim nie stalo. Balam sie ze po praniu straci swoj urok ale po prasowaniu wygląda tak samo jak w chwili zakupu :-)

reklama
ja myślę Aniknulko, że oni pisząc,że należy prać w 40mstopniach czy też w 30 - zabezpieczają się. Ja mam wiele ubranek, gdzie napisane było aby prać w 30 lub 40 stopniach a prałam w 60 i było ok. Kocyki też wypiorę w 60 - co będzie to bedzie...

Napiszcie mi proszę, czy taki ochraniacz na łóżeczko się pierze? może głupie pytanie - ale jakoś zwątpiłam..

Wczoraj przywieźli mi mebelki i wózek :-) wszystko leży poskładane w paczkach i czeka na pomalowanie pokoiku :-)

agacina;
kolor wózka jest suuuper :-)

Asiulek ja mam taki ochraniacz , w którym są suwaczki więc wypełnienie się wyjmuje a powłoczkę ochraniacza można uprać...
1.jpg
2.jpg
3.jpg

co do ochraniacza to ja nie bede prała, Przejadę zelazkiem w ciut wyższej temperaturze i juz:-) szkoda prać, bo po praniu moze stracic wygladzie, ale to moje zdanie i tak zamierzam:happy:

Liliana80 dla mnie ten larzaczek też sie bardzo podoba. Jest świetny. Tylko jak zwykle mój M twierdzi że zdążymy wszystko kopić...... kiedyś:-). Ręce opadają.

Hehe, no tak mężczyzni jak zwykle mają na wszystko czas. Mój miał wczoraj zacząc malowanie sypialni hmm:angry: stwierdził, ze od poniedziałku zacznie. Poczekam. A co leżaczka to naprawdę jestem bardzo zadowolona. Kolory żywe i przede wszystkim funkcjonalny. Przy pierwszym dziecku bardzo mi się przydał, wtedy miałam pozyczony:tak:. Teraz kupiłam bo moze jeszcze jednego maluszka za parę lat zmajstrujemy :laugh2:

reklama
Do góry