reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Liliana;
bardzo fajny leżaczek :-)
a my dalej nie możemy do końca dojść do porozumienia z kolorami - ja lubię take ,,żywe i wyraziste'' a J. blade i moim zdaniem nijakie. Co prawda można powiedzieć,że już mi uległ w tej kwestii ale jak temat powraca, to musi wtrącić zawsze swoje 3 grosze.
Chciał nawet dostosować kolor do pościeli :-D na co ja jemu odpowiedzialam, że to jest tylko 1 komplet a będzie i drugi inny. Normalnie zwariować idzie

reklama
Mata kolorek bartatiny bardzo ładny,mnie się podoba taki zielony kolor 106, najpierw zobacze jak się prezentuje ta teutonia:tak:A co do tego leżaczka kąpielowego to tak na niego patrze i zastanawiam się czy dzidzia się z niego nie zsunie bo nie jest wyprofilowany:sorry2:
Liliana leżaczek fajny:tak:
Majka,Ula ja też robie zakupy w maju:tak:

Julia ten zielony kolorek może byc zbyt jaskrawy, chociaż też mi się podoba :tak::-)
a podobnego leżaczka kąpielowego uzywała moja kuzynka. Kładła na nim synka, a właściwie to sadzała (materiał lekko się naciąga i dziecko swoim ciężarem się "zapada" nie wydaje mi się, że te 5 minut dziennie w takiej pozycji może zaszkodzić maluszkowi :sorry2:), mogła spokojnie go umyć i wcale jej nie zjeżdżał, dlatego wydaje mi się to dobrym rozwiązaniem dla początkujących (tak jak ja :-D) poza tym materiał mozna zdjąć i wysuszyć, więc podobnie jak z terą zamiast gąbki :tak: na pewno mniej zarazków :sorry2:
wygląda na to, że maj dla czerwcówek to będzie szał zakupów, bo ja też czekam do maja :-D

Liliana ciuszki bardzo fajne :-D, moja siostra kupuje w H&M oraz Cocodrilo.
Leżaczek bardzo mi sie podoba a możecie doradzić który jest lepszy? Zależy mi na takim z regulacją oparcia no i żeby był stabilny.

Aniknulka - przy pierwszym dziecku miałam pożyczony z firmy Bebe Confort, bardzo fajny i stabilny, tym razem zdecydowalam się na Chicco, moje kolezanki poleciły mi własnie ten co kupiłam. Jak dla mnie jest OK, cena też nie jest az tak przesadzona.Mialam też taką hustawkę Fisher Price i to bym odradziła bo mój Fabian bardzo płakał jak go do niej wsadzalam :-D

A janie wiem, czy chce kupować leżaczek.........mam malutkie mieszkanko. Poza tym i tak nie będę małego trzymaław kchni poczas obierania ziemniaków - nie chce go przyzwyczajać do ciagłego bycia ze mna. Jak polezy 15 minut sam w łóżeczku to chyba nic się nie stanie. Przy Olku nie miałam takieg leżaczka i było ok.
a w zasadzie od którego miesiąca sa te leżaczki???

reklama
Ja po miesiącu już kładłam Fabiana do leżaczka, one są regulowane, ten mój posiada funkcję lezenia, dla takich maluszków jest specjalna poduszka a jak dzidzia urosnie to mozna ją zdjąc. Oczywiscie nie moze dziecko cały czas byc w takim lezaczku z uwagi na to ze nie jest podłoże płaskie. :-)

Do góry