reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

A ja mam ciągle wahania co do wyboru wanienki. Podoba mi sie i mąz się uparł na tę Ondę Ok baby, którą chyba Flexy zamawiała..ale nie ma tam pozycji leżącej i ja nie jestem przekonana...cała reszta mi pasuje i jest stelaż na wannę...

reklama
Magdzia faktycznie nie ma w niej pozycji leżącej tylko półleżąca ale dla mnie to plus, nie mam doświadczenia w kąpaniu dzidziusia i dzięki temu że wanienka jest wyprofilowana i zmatowiona wiem że dzieciątko nie wyślizgnie mi się z rąk, no i z całą pewnością pewniej mi przyjdzie zaserwować Maleńkiej pierwszą kąpiel bez strachu że dziecko podtopię ;-)

Moja siostra cioteczna kupiła profilowana wanienke i nie jest z niej zadowolona. Ja kupiłam zwykła:tak: kolor złotawo-perłowy (a zdjęcie z netu)

kasiau nie przekowpałam własnie ...więc wielkie dzięki..fajna tylko szkoda ze na takim stelażu ..nie mam miejsca..ten na wannę jest dla mnie wygodniejszy..ale chyba skuszę się też na zwykłą wanienkę i już..jeszcze to przemyślę

Andzia tak jak mamoocik napisała należy przejrzeć wąteczek. Ale mogę powiedzieć, że kilka mam zdecydowała się na x-landera, kilka na emmaljungę, Aniknulka na Implasta, pojawiła się tez Teutonia( Julia, Behemotku - jak tam ???)co jeszcze ??

Magdziarko Teutonie obejrzę we wtorek bo wtedy jadę z małą do Poznania, no i podejmę decyzję co i jak :tak:

Mata napisałaś,że na 99% bartatina,a który kolorek?

Julia najbardziej podoba mi się ten kolorek, tylko nie wiem jak wygląda spacerówka w tym zestawie, no i jeszcze nie widziałam tych kolorów na żywo (ale widziałam inne i wydają się być dużo żywsze niz na zdjęciu)

Mata bardzo ładny kolorek:tak:
A ja już wszystko poprałam, dwa prania już złożyłam a teraz suszą się kolejne dwa:tak:
Nie wiem tylko jak uprać kocyki bawełniane..... w ilu stpniach? Na metce jest 40 ale boję się, że mogę je zniszczyć. Mam jeden welurowy ale na metce napisane że pranie ręczne. Już zgłupiałam doradźcie;-)

reklama
Do góry