reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Liliana tak sie pytam bo ja bylam na Milionowej i tam sobie upatrzylam lozeczko. Jednak kolezanka mi powiedzila ze wozki np byly tansze w Dino na piotrkowskiej niz w słoniu. Moze z łozeczkami tez tak jest? Jeszcze jak mi starczu czasu i sil to zajrze do Artyka na brukowej/zbaszynskiej . Bylas moze tam\?
Marta teraz najwazniejsze zajmij sie remontem a reszte zdazysz zrobic .Moze mam ci pomoze..albo tesciowa..

reklama
Magda :-) co do cen łózeczek to nie mam zbyt dobrego rozeznania, ale upatrzyłam sobie Drewex Hippo w Słoniu na Milionowej. Nie byłam na Zbąszyńskiej ale się wybiorę :-DSił też juz nie mam ale poproszę mojego M zeby mnie zawiózł.

Ja mam upatrzone turystyczne espiro luna ale ze ma to byc na co dzien to dokupuje normalny materac kokos -gryka. Aaa powiedzcie po ktorej stronie ma maluszek spac na gryce czy kokosie?

ja ruszam w weekend z moją mama na polowanie na mebelki :-D juz się nie moge doczekać, a później z moim tata po panele i wybrać kolorek na ściany! No nareszcie coś sie ruszylo z tym remoncikiem :-D

Mata nie panikuj. Ja ma remoncik zaplanowany na 1-2 maja. Mam troszkę ubranek dla dzidzi. Niby łóżeczko mam ale stoi na strych i jeszcze do niego nie zaglądałam. Wanienki , przewijaka, pieluch i wielu innych żeczy też nie posiadam. Pranie i prasowanie też przedemną. A dziecięce żeczy się strasznie szybko prasuje, wiec sie nie martw, zrób remoncik i wszystko zdążysz:tak:

Aniaw23 śliczny wózeczek kolor też podobny do mojego tylko ja mam wszystko w jasnym beżu a Ty widzę, że odrobinę czarnego. Będziesz mniej prała:-D

Magdziarka fotelik super!
Ja tez myślałam o Maxi cosi tylko, że nie pasował do stelarza Implasta i dlatego kupiliśmy wszystko jednej firmy.

Andzia radziłam już innym mamusiom i Tobie też poradzę, że najlepiej jest wypisac na kartce rzeczy któe powinien mieć Twój wózek. Mój musiał mieć dużą gondolę, pompowane koła, dobrze że przednie skrętne, spacerówka 5 pkt pasy bezpieczeństwa,. dobra amortyzacja, regulacja oparcia w spaecrówce i gondoli. Wtedy idziesz do sklepu i pytasz które wózki spełniają dane kryteria. Ja tak wybrałam swój:-D
Życzę udanych poszukiwań:tak:

reklama
Fajny pomysl na wybranie wozka;))) ja ostatnio wpadlam do sklepu obejrzalam wszystkie i tylko jeden mi sie spodobal;))) a co do materacyka do lozeczka to w kaich one sa cenach bo ja zielona jestem i jeszcze sie nie orjentowalam;-/

Do góry