reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Widzę, że dziewczyny kończycie kompletowac juz wyprawki :-) ostatnie Wasz zakupy są super i w świetnych kolorkach
Kiedy się ten remont skończy wygląda na to, że będziemy się szykować do przyjścia maluszka w pośpiechu a ja tak nie lubię nieprzemyślanych decyzji
A najgorsze jest to, że teść potrafi kłaść gładź tak, żeby nie trezba było później szlifować, ale teraz postanowił połozyć normalnie i będę miała kurz wszędzie i jak tu cokolwiek dla maluszka trzymać w domu, jak będzie całe w pyle
Kiedy się ten remont skończy wygląda na to, że będziemy się szykować do przyjścia maluszka w pośpiechu a ja tak nie lubię nieprzemyślanych decyzji
A najgorsze jest to, że teść potrafi kłaść gładź tak, żeby nie trezba było później szlifować, ale teraz postanowił połozyć normalnie i będę miała kurz wszędzie i jak tu cokolwiek dla maluszka trzymać w domu, jak będzie całe w pyle
Andzia tak jak mamoocik napisała należy przejrzeć wąteczek. Ale mogę powiedzieć, że kilka mam zdecydowała się na x-landera, kilka na emmaljungę, Aniknulka na Implasta, pojawiła się tez Teutonia( Julia, Behemotku - jak tam ???)co jeszcze ??
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Liliana80 a ja nie mam nic oprócz kilku pajaców i bodziaków a i fotelik tez mam ale dobrze, że trochę rzeczy już upatrzonych jest, wózeczek na 99% bartatina. Najgorzej to przeraża mnie pranie ubarnek, pościeli, pieluszek i prasowanie jak wszystko kupi się na ostatnią chwile, to tez na szybkiego będzie trezba to zrobic, a ja teraz nie daję rady dłużej przy desce do prasowania stać i jedno pranie na raty prasuję, a co dopiero kilka takich prań maluszkowych