reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Ja uzywałam też kaftaniki, body i śpiochy półśpiochy teraz dostałam w spadku więc dopiero będę próbować :-)

A najlepiej wszystko...takie piękne kolorowe dziecięce.......włąśnie była teścióweczka oglądać wózeczek i ubranka...Juz nie mogę się doczkać kiedy ubiorę w te wszystkie ładne rzeczy dzidzie i będę chodziła na spacery:-D

Przekopałam właśnie pudło z pierwszymi ciuszkami Wojtka i zrobiłam kilka fotek tych najmniejszych i najbardziej ulubionych rzeczy. :-)
To chyba 1/3 albo 1/4 rzeczy, które mam, ale te były ulubione.

No to pięknie!!!!!!!
To ja moze mam 1/3 tego co ty pokazałaś!!
:szok::szok::szok:
Zaczynam sie stresować, Ale wszystkie twoje ubranka piękniutkie.

A ja mam problem,bo nie wiem czy kupic sobie majtki jednorazowe plus super chlonne podpaski czy poprostu pieluchomajtki dla kobiet w połogu.Nie mam porównania,bo uzywalam w Polsce normalnych podpasek.
Dla dzidziusia musze kupic bawelniane czapeczki i paczke pieluszek,reszte mam,duzo dostałam ,troche kupiłam.
Wczoraj mojego męża olsniło,ze to juz dwa miesiace tylko.zacząl troche panikowac :tak:.ale uspokoiłam go ze torba stoi spakowana w pokoju syna.
Mam jakies przeczucie,ze nie dochodze do czerwca.Moja siostra ma urodziny 21 maja i tak czuje,ze pewnie wtedy urodze.

No to jeszcze w ramach uściślenia:-): te pozostał 2/3 to w dużej części większe ubranka, tak do 68, a nawet 74 się zdarzały. I najwięcej mam body.
A poza tym to jest tak: ja kupiłam chyba 7 zmian ciuszków, a potem każda koleżanka, ciocia, czy kuzynka przychodziła z nowym body, a to bluza, a to butki, skarpetki, czy spodenki. Albo 7mio-pak bodziaków - te żółte i białe. I tak przez pierwsze 3 miesiące. To było bardzo miłe, ale fakt, ze w ten sposób niektóre ciuszki były mało noszone. No i tak się uzbierało.

Magdziarko, a ubranka w sumie po dwójce dzieci, bo nosiła je niedawno córeczka mojej koleżanki. Jakoś tak lepiej, jak takie ciuszki co dzidziuś miesiąc nosi daje się kolejny raz wykorzystać.

reklama
Mamoot śliczne ciuszki:tak:
Co do termometru to słyszałam, że te elektroniczne się nie sprawdzają bo zawyżają a i trzeba jakos specjalnie liczyc temperaturę (tzn. coś odejmowac czy dodawać) kto chciałby sie w to bawić? Chyba najlepszy będzie zwykły tylko trzeba uważac przy mierzeniu.
Aniaw okno z netu ja jeszcze swoje musze umyc ale pogoda nie pozwala no i brzuszek ale może mój M w końcu się za to weźmie

Do góry