reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

No to się siostra pospieszyła.
Kasiau coś zamieszałam paski są jednorazowego uzytku 4zł ileś kosztuje taki pasek to bez sensu , 10 razy zmierzysz i masz 40 zł...
jest taki do czoła jak i do ucha za 99 zł to właśnie BabyOno
SDe6vZFAM290PENaSX.jpg

reklama
oj dziewczyny widzę że nie tylko ja w rozsypce z zakupami. Dla siebie jeszcze nic nie mam. Po za majtka mi jednorazowymi(dostałam od kolerzanki). A dla dzidzi szkoda gadać, żadnych kosmetyków kika ubranek. wózek i łózeczko po wcześniejszych jest i odnowine.
Ale czeka mnie remoncik, odświerzenie. Szczególnie pokoiku dla dzieci, muszę kupić tam szafę. Mój M wczoraj wpadł na pomysł , ze może wiekszy remont zrobić. Ja sie nawet nie pytałm jaki bo mi się słabo zrobiło:szok:. On ma jeszcze mnustwo czasu, tylko ja juz nie.
oooooooooojjjjjjjjjjjjjj dużo mnie jeszcze czeka.

Dzięki Madzia, jeszcze sobie pooglądam , może jeszce coś ciekawego znajdę w necie to dam znać . Kolega nie jest do końca przekonany, ma córke i używa . Do czoła zaniża ale to nawet jest napisanew instrukcji i do ucha niby nie zawsze można włożyć dzieciakowi ale myślę że z tym uchem to podobnie jak z tradycyjnym do odbytu, sama już nie wiem

Hi Hi Azile, widzę, że w podobnej sytuacji jesteśmy ;-) płci nie zanamy, a mężulkom się wydaje, że jeszcze tyyyyyyyyle czasu zostało, a tak na dobrą sprawę to za miesiąc po mału czerwiec będzie się rozpakowywał :sorry2:

reklama
Ja preferuję pajacyki do spania. Latem Wojtek w dzień był tylko w body, a jak podrósł i było chłodniej to używałam rajstopek - świetnie się sprawdziły. Półśpiochów nie miałam.
W ogóle jak dla mnie to najbardziej udany jest zewstaw: body + pajac.

Do góry