reklama
Mam półśpioszki nie rozpinane ze stópkami. Myslę, że nie ma pół- śpiochów z rozpinanym krokiem..najczęściej rozpina się to, co jest połączone z górą - tak mi się wydaje. Bo pół-śpioszki łatwo zdjąć i przebrac. Takie pół-śpioszki bez stópek to bardziej wyglądają jak spodenki...i takich też mam kilka. Rapersy rozpinane w kroku i chyba tyle.
A ja się zastanawiam ile body na długi rękaw powinno się mieć. Ja mam większośc na krótki i ewentualnie na to rozpinane bluzeczki a`la kaftaniki....
A ja się zastanawiam ile body na długi rękaw powinno się mieć. Ja mam większośc na krótki i ewentualnie na to rozpinane bluzeczki a`la kaftaniki....
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja tez mam większość body na krótki rękaw , parę kompletów kaftaników ze śpiochami , półśpiochy ale same delitaktne ze stópkami cieniutkie, bluzy na długi rękaw to chyba z 5 więc myśl że i tak dużo , do tego kilka spodenek jedne są takieśmieszne bo wyglądją jak spodnie od dresu w wersji bardzo mini. Słodkie to wszystko
Julia!
Czerwcowa mama'08
Azile ja też już się denerwuje bo nie mam dużo podstawowych rzeczy dla małego jak i dla siebie. Najwięcej liczę na wózek i fotelik ale te mniejsze wydatki też kosztują. Za dwa tygodnie wraca mój M. i wtedy to już będę mogła kupować.Niektóre sprzęty zamówie przez neta,a inne kupie w sklepie.Wózek zamówie w połowie maja, ciuszki mam ale muszę dokupić chociaż trzy pary body rozpinanych z krótkim rękawkiem i na naramkach, chociaż ostatnio gdzieś słyszałam,że ma być zimne lato
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Czy będzie zimne czy ciepłe to ja mam body na krótki i do tego jeszcze coś założę .
Ja z kolei nie mam nic z kosmetyków ani dla siebie ani dla dzidzi. Ani pampersów , ani nożyczek, o - zastanawiałam się nad termometrem. Co sądzicie o tych smoczkowych ?
Ja z kolei nie mam nic z kosmetyków ani dla siebie ani dla dzidzi. Ani pampersów , ani nożyczek, o - zastanawiałam się nad termometrem. Co sądzicie o tych smoczkowych ?
Miałam taki przy Olu - i nie sprawdził się jak nie ssał tylko trzymał w buzi to nie mierzył wtedy temperatury..ale może to była jakaś wada..i to mierzenie trwało dość długo.Noi jak dziecko nie używa na codzień smoczka to termometru nie będzie umiało ssać do zmierzenia temperatury Chyba te do ucha są najszybsze -ale za to boję się takiego uzywać żeby maleństwu niczego w uszku nie uszkodzić.Sa z takich nowość BabyOno paski na czoło ale chyba dośc droge. W sumie chyba tradycyjny tez może byc
reklama
Ja mam bodziali tez na krotki rekawek, jedne tylko z dlugim, ale kaftanika zadnego nie mam jeszcze;O zrobilam liste co jeszcze musze dokupic i okazuje sie ze nawet polowy rzeczy nie mam, a to juz coraz blizej... hehe mi siostra krzeselko do karmienia juz przyslala))) niezla jest, co?