reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
A to moje wczorajsze prezenty od mamy

koszulka do szpitala (kupiłam 3 szt różne kolory)

no i wózeczek

i pościel do wózeczka

Przepraszam, zapomniałam flesza więc są troszkę ciemne:tak:

Mata spokojnie i Ty niedługo poszalejesz:-D trudno wyciągnąć męża to może weź mamę lub znajomą? Też może byc fajnie a nawet lepiej bo niektórzy faceci nie lubią zakupów nie wiem czy Twój M też się do nich zalicza ale jeśli zajęty jest remontem to nie czekaj aż skończy tylko poszalej sama on się może później dołączyć:tak:

Martusia ja też zakupy dla dzidzi robiłam sama:tak::tak::tak:Mogłam sobie spokojnie pochodzić po sklepach, pooglądać i wybrać. Zaoszczędziłam M stresu zakupowego bo on nie bardzo jaet za chodzeniem po sklepach. On nie wkurzał się, że wchodzimy do kolejnego sklepu, a ja mogłam na spokojnie pooglądać i kupić. Jedynie jak kupowałam przez internet to pokazywałam mu, ale on i tak stwierdzał, że ja będę wiedziała najlepiej ile i czego potrzebuję. I tym o to sposobem zakupowe szaleństwo było naprawdę wielką przyjemnością
Wózek jedynie razem wybieraliśmy razem. Choć początkowo mieliśmy odmienne zdania co do firmy to w końcu udało nam się dojść do porozumienia
Tak więc uważam, że nawet samotne zakupy mogą sprawić wiele, wiele przyjemności.

Anikulka śliczne rzeczy dla synusia. Słodziaki:tak::tak::tak:

Niedawno zastanawiałam się jak kiedyś jeżdżono z dziećmi szczególnie w dalsze trasy bez fotelika. Nie wyobrażam sobie. No ale radzono sobie bo nie było wyjścia.
Chwała temu co wymyślił foteliki

Teraz uświadomiłyście mi, że nie mam poduszki do wózka. Kurcze zaraz siadam na Allegro i szukam. Dzięki za podpowiedź

Noo co do wracania ze szpitala to moj M stwoerdzil ze w gondoli przewiexziemy. Wybilam mu to skutecznie z głowy.. Zdjecvie wozeczka bwedzie jak tylko do mnie dotrze. Anikinulka wozek super i kolorek fajny.

reklama
Aniknulka, świetne zakupy. Szczególnie wózek mi się podoba.

Ja poduszeczki do wózka nie kupuję. Wózek będę wykładać flanelową pieluszką - dobrze się sprawdza.:tak:

Do góry