reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dziewczyny, a macie jakieś pomysły na okno w maluszkowym pokoju? U nas w dziecięcym pokoju jest okno z drzwiami balkonowymi - prawie na całą ścianę, naprzeciwko wejścia. I obawiam się, że jak założę tylko rolety, to ta ściana będzie wyglądać strasznie "łyso" i tak... jakbym właśnie firanki do prania zdjęła...
Z drugiej strony, taka firanka to chyba straszne siedlisko kurzu i roztoczy... Ja generalnie nie jestem fanką firanek i wiszą tylko w salonie, na górze nie mam ani jednej. U nas w sypialni są takie szerokie drewniane żaluzje poziome i wygląda to fajnie, ale na okno balkonowe raczej się nie nadaje. Firanka u maluszka nęci mnie o tyle, że można kupić bardzo ładne wzory dziecięce i może efekt byłby fajny?

reklama
A moja mama mowi ze my wozek kupimy dopiero przed porodem, a ja juz bym chciala bo widzialam jeden ktory bardzo mi sie podobal, madziara mi tez taki kolor odpowiada i w takim bede kupowala;)))) ten twoj rewelacja;)))

Ja kupiłam firankę i będę ją częściej prała poza tym okno ładniej wygląda

Agacinka jak nie firanki to może cos takigo

można doczepić jakieś fajne rzeczy i też będzie fajnie, ja mam takie motyle ale jak mam kolorową firankę to przyczepiłam je na sznurze od wysokiej lampy

Madziarka wÓzek super,fajna mama:-), ładny wózio:-), zdrowy bobas:-).................i tylko życ nie umierać:-D:-D:-D
ja dzisiaj jade do Poznania, moze uda nam sie kupic wózek, ktry facet wystawił na allegro, trzymajcie kciuki:tak::tak:
Aniknulka, ładny kolor tego łóżeczka, chyba masz juz prawie wszystko gotowe:happy::happy:,Firanka też juz wisi u maluszka czy wklieiłaś zdjęcie z netu?

Agacinko popieram kup firanke badz zaslone.tak jak pisze Anikulka zawsze mozna czesciej prac:tak: ja tez nie jestem zwolenniczka firan ale u synka dalam bo tak jak u ciebie okno pokrywa mi cala sciane i dziwnie wygladala sama roleta.a teraz ma przytulniej:tak:

Agacinka ja też proponuję firankę. Pokój robi się o wiele przytulniejszy. Zawsze możesz mieć 2 na zmianę, jak ściągniesz do prania to powiesisz drugą i problem z głowy.

Aniaw23 trzymam kciuki, żeby zakup wózeczka się powiódł.

Aniknulko - kółka nie są pompowane - śa pastikowe...mam nadzieję że będzie OK;-)
Aniaw - udanej transakcji z allegrowiczem
Snoopy dziewczyny mają rację z tym wózkiem...potem jak Ty się kobieto wybierzesz po wózek...z dzieckiem na ręku - fakt juz go poprzymierzasz...ale ja jestem spokojniejsza..wrócę położę w wózeczku postawię przy balkonie a potem myk na spacerki.,
Agacinko trudno mi radzić - bo nie mam dzieciecego pokoiku. A u Olka to juz inna bajka bo on jest duży - chociaż przyznam że u niego jest roleta i firanka ozdobna - dość krótka w samochody...łatwo się ją zdejmuje ma plastikowe zaczepy i jest na taśmie więc piorę ze wszystkim i potem nie muszę upinać a tylko na karnisz wkładam kółka. Wrzuć sobie strony wnętrzarskie i dekoratorskie może coś podpatrzysz Adresy:
Bardzo fajna stronka Tkaniny rolety dekoracje wnętrz tekstylia zasłony wykładziny dekoracje okien szycie firan firany narzuty poszewki siedziska : DEKORIA

Magdziarko wózek prześliczny!!!!!!
A ja z innej beczki. Wczoraj przejrzałam ubranka dla dzidzi i mam spory brak. Zastanawiam sie co lepiej kupić, śpioszki, półśpioszki czy pajacyki. Co jest wygodniejsze na lato?

reklama
Ja nie mam żadnych spiochó - nie wiem czy to dobrze. Pajacyki mam na noc( bo u nas noce są jednak chłodne) na dzień mam bodziki i półśpioch i ze dwa rampersy...

Do góry