reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Joasia dziękuję za namiary na sklep.:tak:
Mata śliczny bucik ;-) ja niestety nie mam zdolności dziewiarskich ;-)
Dziekuje za namiary na tesco.
Azile ja mam jedną wiązaną ale takie maleństwo że nie wiem czy jej użyję, smefetki które ostatnio kupiłam są większe ale nie wiązane przydadza się na po kąpieli. U mnie w szpitalu nie am wymagań cio do wiązanych czy nie wiązanych.

Mata buciki pieknie. Ja to nie mam weny . moze dla tego ze chłopaka nosze. Z corka to robuilam sweterk i w o ogole wiecej checio mialam.
ja dzisiaij dokupilam oliwke i chusteczki a w smyku kupilam jeszcze smoczki uspaklajajce te z tommeeteppee czy jakos tyam i jedna taka mala bbuteleczke tez z tej firmy. Butelke kupilam tak na wszelki wypadek jakby trzeba przepoic koperkiem . aa i w realu 2 pajacyki za 14 zl komplet.

Ja już wcześniej kupiłam smoczek NUKA uspokajający, a teraz dokupiłam Tomme Tippi ortodontyczny.
Nie wiem czy kupowac laktator, jeśli mały nie będzie dużo ściągał ze mnie to będę musiałą mieć takie urządzenie pod ręką bo cycki będa pękały. Co myślicie o tych urządzeniach? Będziecie kupowały?

Ja mam laktator elektryczny medele, po pierwszym porodzie musiałam troche sciągnąć pokarmu no i bolało mnie to wysysanie ale sciągał bardzo szybko,miałam też jakiś ręczny i troche mniej bolały piersi przy ściąganiu bo sama mogłam tempo dostosować - ja ogólnie nie lubię laktatorów ale warto mieć ręczny w razie wu...

reklama
mata obuwie pierwsza klasa!
Dzięki, dziewczyny za naświetlenie spraw leżaczkowych, a czy któraś już używała, albo zamierza używać takiej chusty wiązanej?

Do góry