reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ja na pewno kupię chustę , popatrzyłam sobie na nie na allegro i niektóre są naprawdę fajowe :-) z resztą głównie przyda mi się ze względów praktycznych ( 3 piętro) , do miasta schody , wszędzie schody .

reklama
No no.....Martusia buciki jak od najlepszych włoskich projektantóww:-Dsą słodkie i mają ogromną wartość, bo zrobiłaś je TY!
Też zastanawiałam się nad chustą ale raczej odpada - mój krzywy kręgosłup za bardzo by się męczył no i to lato - może być upalne. Chociaż tam, gdzie byłam na jodze b yło ogłoszenia o warsztatach( darmowych) na temat tych chust i mysle, że z ciekawości pójdę tam....posłuchać i zobaczyć. Dziewczynki w Warszawce kumpela u której spałam wyciągnęła mnie na łaszki........za 74 zł przytaszczyłam 30 sztuk ubrań...już niczego nie kupię bo myślę, że mam za dużo(jutro wkleję zdjęcia)

Mata no no!!! masz zdoloności, najpierw piękny sweterk a teraz śliczne do tego budziki:-):tak::rofl2:
Kasiau czy legionowo to duza miejsowość? myśłałam o zakupie wózka od babeczki z Twojej miejsowości, zreszta tez ma na imie Kasia, moze okaże się, że to twoja znajoma hi hi
Aniknulka ja osobiście bym Tobie radziła, zeby poczekać do porodu z zakupem laktatora, wypatrz sobie firme model etc....
ja po pierwszej ciąży miałam strasznie duzo pokarmu(armie mogłam bym wykarmić), a moja przyjaciólka z kolei, mimo ze strasznie chciała karmić, prawie go nie miała(piła herbatki etc)-nic to nie pomogło,:-(

Dzięki dziewczyny za komplementy :-) postanowiłam ubranko do chrztu zrobić (zobaczymy jak w praktyce wyjdzie ;-):-D). Będzie ciepło, ale w kościele nigdy gorąco nie jest, więc ażurkowe ubranko będzie w sam raz :tak: zobaczymy czym moje zmagania się zakończą :sorry2: na razie kończę bucika do kompletu - teraz mam małą przerwę na jedzonko :-p

Wczoraj jak wracałam z warszawy do Mławy do mamy to oczywiście zabrałąm te zdobyczne łupy - mama juz wszystko wyprała:-D:tak:a ja jutro muszę to posegregować według wielkości.

ja dzisiaj wyciągnęłam ciuszki po małej od 0-3 mies, mam ih ogrom:szok::szok::-),
na dobrą sprawę nie wiem czy założe coś dwa razy, strasznie dużo sie tego nazbierało

reklama
No widzisz Aniu możemy sobie ręce podać. A ja się martwiłam, że mam mało a teraz się martwię, czy wszystko założę. I powiem Wam, że dobrze, że kupiłam na łaszkach te ubranka. Pierwsze do szpitala mam nowe...a potem tylko ciucharenki mam zamiar oblatywać...za te pieniadze co bym w sklepie wydała będe miała ładniejsze i dużo dużo więcej:-D:tak:

Do góry