reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Aniknulka słudziutkie ubranka, takie eleganckie :-D będzie mama musiała Jasia dobrze pilnować żeby za szybko nikt go nie poderwał:-D

ja nosiłam kosmatego w chuście jak skończył 2 tygodnie. trochę się obawiałam, ale mój pediatra rozwiał moje wątpliwości. najbardziej się bałam różnych niedoskonałości kostnych (skrzywień kręgosłupa itd). ale było odwrotnie. mały sam się usadowił w chuście jak mu było wygodnie- to nie chusta go ograniczała, tylko to on dawał chuście odpowiedni kształt. przyjmował swój charkterystyczne ułożenie płodowe. i dodatku koło serca- miałam, cicho, spokój- coś wspaniałego.

Anikulka śliczne ciuszki. Poprostu słodziutkie. Synuś będzie wyglądał jak prawdziwy, młody mężczyzna:tak::tak::tak:

Kusicie mnie dziewczyny na tą chustę. Same pozytywne opinie:tak::tak::tak:. Chyba się zdecyduję. A czy mówicie o jakiejś konkretnej firmie?????
Szkoda, że przy Kacprze nie pomyślałam o tym cud wynalazku. Napewno ułatwiłoby nam to życie. Bo on to taki wieczny płaczek był:-(

Ja też myśle o tych chustach. Oglądałam na necie, ale one sie bardzi różnią. Macie jakieś sprawdzone?

I myślę jeszcze o kupieniu poduszki do karmienia, bo zawsze kładłam zwykłą podusie ale nie było to zbyt wygodne.

ja się zdecyduję na bebelulu :-)
a odnośnie poduszek - ja mam tą wielką do spania dla kobiet w ciąży i teraz wlaśnie sprawdza się w 100%

ja dzisiaj ze strony baby club zamówiłam ten monitor oddechu Angelcare z nianią model 401 - ponieważ jest o 100zł tańszy niż w naszych sklepach. Poza tym zamówiłam jeszcze m.in pojemnik na pieluchy też z tej firmy, kosmetyki musteli i otulaczek

Dziękuję bardzo dziewczyny za te komplementy:-D też się zastanawiałam nad tą nianią elektroniczną nie wiem czy z monitorem oddechu ale sama na pewno się sprawdzi :tak:

reklama
Do góry