reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
dla mojej pierwszej niuni dostaliśmy od znajomych leżaczek bebe confort, byłam bardzo z niego zadowolona i na pewn teraz też będe używała, wkleiłam bym zdjęcie, ale jest zapakowany wysoko w szafie, nie mam sił go ściągac (na razie):sorry2::sorry2:
mała była w nim od 2 miesiąca, a w nosidełku od 3 miesiąca:happy::happy:
a do kiedy mozna nosić maleństwo w takiej huście? i czy nam sie sprawdzi jak to będzie czerwiec i takie upały? :baffled::baffled:

Agusia dziękuję za podpowiedź. Dokupię tylko filtry do Fridy i będzie ok. A dziś dostałam 3 opakowania chusteczek sensitive pampersa od taty dostał jak był w markecie w jakiejś promocji więc zapas mam:tak: co do karuzeli to tez poczekam z zakupem zobaczymy jak maleństwo będzie spało, co do leżaczka to też się nad nim zastanawiałam jednak też poczekam z zakupem

Jakie słodkie ciuszki i do tego w moim ulubionym kolorze Aniknulka.Cudowne są te malusieńkie koszule i kamizelki.:-)

Wybrałabym więcej ale nie chciałam przesadzać, te wydały mi się najładniejsze a poza tym babeczka przyjeżdża co sobotę na targ z ciuchami więc będę miała jeszcze w czym wybierać.:tak:

Mi też najbardziej do gustu przypadł ten sweterek-kamizelka. Cudny :tak: Ciekawe kiedy będę mogła się wybrać na jakieś maluszkowe i "płciowe" zakupy :-D najwyżej z azile poszalejemy po porodzie :-D:-D:-D

reklama
Do góry