reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Sorga rzecz gustu :-) ale jak masz jakieś lepsze propozycje to pisz śmiało, po to jest ten wątek :tak: Zresztą ja zdecydowana nie jestem i właśnie liczę na Wasze dobre rady ;-)

reklama
Jola czytałam, że 3-kołowe niezbyt się sprawdzają w terenie. Podobno prowadzenie ich wymaga użycia większej siły niż przy 4-kołowych. No i inaczej jest ze stabilnością - w końcu, co 4 punkty podparcia, to nie 3.

poza tym trzykołowe sa mało stabilne, szczególnie że ty masz drugie dziecko oprze ci się z jednej strony o wózek i fik- nieszczęście gotowe:-( , kolejna wada- podjazdy wszystkie robione sa na dwuślady ,z trzykołowym ciężej bo przenosisz ciężar na siebie, a spacerówka mi nie pasuję bo ja chcę dużą wygodna gondolę, jak nasze bobasy podrosną troszkę to już zima będzie i wtedy (6 miesięcy) właśnie gondole okazują się za malutkie i co takie maleńswo zima w spacerówkę?... ja nie chcę tak, do wiosny w gondoli i dopiero spaceróweczkę. Gondola ciepła i wygodna tylko trzeba duża , bo wszystkie dzieciate mi narzekają że te gondole teraz takie malusie że szybko są za krótkie.
To tyle chyba się zamieszałam odrobinkę:p
Wracam na film
Buziaki

Ja też myślę o dużej gondolce, bo mój pierwszy dzidziuś był trzy i pół kilowym wcześniakiem :-) więc teraz pewnie lepiej nie będzie.
A mój synuś jest już duży i mam nadzieję, ze nie będzie uwieszał się na wózku, a raczej go prowadził. W każdym razie tak mówi :tak:. Jak urodzi się maleństwo, to będzie miał 6,5 roku i już do szkoły sie będzie szykował.
Kurcze ale się nagle staro poczułam :-(

Ja też nie chcę trzykołowego. I, przynajmniej na razie, nie wyobrażam sobie zrezygnowac z dużej wygodnej gondoli.
Ale jestem dopiero na początku drogi. Może mi się jeszcze zmienić (choć na pewno nie na trzy kółka).

A wczoraj się uśmiałam, bo mi zaglądał przez ramię mój skarb, po czym stwierdził że nie mam się co emocjonować wózkami bo i tak kupimy Mutsy :szok: :-D

Strasznie mu przypadł do gustu jak pojechaliśmy wybierać :tak: Również dlatego że składa się prawie na płask co jest istotne w autku. (choć najważniejszy był szeroki rozstaw kół i duża funkcjonalność)

Mi też się podoba, tylko cena trochę mniej :-(
Niestety w naszej sytuacji nie możemy wydać kilku tysięcy na wózek :-(
Mamy przecież jeszcze jedno dziecko i dom na utrzymaniu, nie mówiąc o kredytach :no:

reklama
A 'z odzysku' nie jest taniej? Pamiętam że jak się kiedyś jeszcze interesowałam cenami fotelików, to na allegro a w sklepie to drastyczna różnica była...

Do góry