reklama
malina2312
Fanka BB :)
My mamy wózek po starszej eurocart PASSO może nie jest z najwyższej półki ale gondola dla mnie rewelacja bardzo duża córka jeździła w niej całe 8 miesięcy i jeszcze mogła jeździć ale zachciało mi się spacerówki i spacerówki od zestawu szału nie robi ale gondola ekstra i napewno będziemy teraz korzystać też z tej gondoli ewentualnie spacerowke kupię jakaś fajna zgrabna
Do wózka chicco urban 3 w 1 tez dołączają fotelik samochodowy maxi cosi- denerwuje mnie że o tym wozku jest tak mało opinii- bo wizualnie bardzo nam się spodobał na targach ale wiecie co innego pchać pusty wózek po sklepie a wyjść na nasze krajowe krzywe chodniki z maluchem
Tulka
Dziołszki a co sądzicie o Implaście Bolder neon?
IMPLAST BOLDER NEON Wózek 3w1 fotelik MAXI COSI (5129054170) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Podoba mi się właśnie ta wersja kolorystyczna moccate-orange. Siostra miała implasta dla swojego synusia i pamiętam, zę był ok, maly całą zimę przejeździł w gondoli, a urodził się na początku października.
Oglądałam wczoraj jeszcze norweskie wózki Stokke, ale tutaj cena jest bardzo wysoka. podoba mi się model Crusi, ma fajny standardowy stelaż, ale nie wiem, czy byłabym w stanie wydać tyle na wózek.
IMPLAST BOLDER NEON Wózek 3w1 fotelik MAXI COSI (5129054170) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Podoba mi się właśnie ta wersja kolorystyczna moccate-orange. Siostra miała implasta dla swojego synusia i pamiętam, zę był ok, maly całą zimę przejeździł w gondoli, a urodził się na początku października.
Oglądałam wczoraj jeszcze norweskie wózki Stokke, ale tutaj cena jest bardzo wysoka. podoba mi się model Crusi, ma fajny standardowy stelaż, ale nie wiem, czy byłabym w stanie wydać tyle na wózek.
matosia
Tulka moim zdaniem Stokke to bardzo "twarde" wózki, na wybojach i bardzo nierównych chodnikach wytrzęsie dziecko. Do tego spacerówka kubełkowa, która moim zdaniem nie do końca jest wygodna dla malucha, ale to już kwestia gustu. Jak dla mnie 5 tyś za ten wózek to o wiele za dużo, jest przereklamowany. W tej cenie raczej celowałabym w bugaboo cameleon ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2015 - sklep internetowy: CAMELEON 3 Bugaboo wózek głęboko-spacerowy kolekcja limitowana SAHARA Wózek fajny, ale to nieszczęsne kubełkowe siedzisko ...
My celujemy w maxi cosi mura 4 plus bo to taki czołg niezniszczalny wcześniej mieliśmy mutsy urban rider, ale ten ma małą gondolę i głównie ze względu na nią rezygnujemy z tego wózka czy w ogóle z mutsych
nikt naprawdę nie myśli o murze?
My celujemy w maxi cosi mura 4 plus bo to taki czołg niezniszczalny wcześniej mieliśmy mutsy urban rider, ale ten ma małą gondolę i głównie ze względu na nią rezygnujemy z tego wózka czy w ogóle z mutsych
nikt naprawdę nie myśli o murze?
reklama
maggie2205
Fan(ka)
Dziewczyny co myslicie o tym wózeczku, jest drogi ale bede polować na używany ale najlżejszy jaki znalazłam
Bugaboo Cameleon 3 - kup teraz online w sklepie MAMAiJA
Bugaboo Cameleon 3 - kup teraz online w sklepie MAMAiJA